Свято української пісні відбудеться у Тернополі

Поділитися
triodaНайкращі пісні для кожного з нас ті, що звучать рідною мовою та знаходять відгомін у нашому серці. Свою творчість даруватимуть Вам відома прикарпатська співачка Світлана Весна та гурт «Тріода».
Світлана Весна популярна українська співачка, ведуча телевізійних програм та концертів.
У 2007 році Світлана взяла участь у ювілейному концерті поета-пісняра, народного артиста України Вадима Крищенка (Палац «Україна»). В цьому ж році співачка презентувала відеокліп на пісню Володимира Куртяка, слова Вадима Крищенка «Мій рідний край».
В 2009 році організувала благодійний концертний тур «Назустріч дітям», всі кошти з якого були передані на лікування хворих дітей. Отримала нагороду від голови обласної державної адміністрації «Молодий лідер Прикарпаття».
Популярність співачці додали нові відеокліпи на пісні «Весна» (слова Надії Романів, музика Володимира Куртяка) та «Перше почуття» (музика Ніколо Петраша, слова Любові Пономаренко). В 2010 році Світлана Весна  випустила альбом «Мій рідний край».
На творчій стежині Світлани – перемоги на міжнародних, всеукраїнських, обласних фестивалях і конкурсах.
Світлана Весна дарує свою творчість не тільки в Україні, а з піснею неодноразово побувала в Польщі, Румунії, Литві, Італії. На фестивалі миру народів світу в Італії Світлана представляла Україну, де провела 10 концертів.
В репертуарі співачки понад 100 пісень, серед яких улюблені, акапельні «Летять галочки», «Колискові».
У 2012 році стала переможницею телепроекту «Україна-Я-Україна» з піснею «Діти України» та як ведуча телепрограми «На добру ніч малятам».
Брала участь у телепроекті «Фольк-м’юзік», як запрошена гостя та стала переможницею сезону програми «Наша пісня» на Першому Національному каналі.
5 квітня, Світлана Весна взяла участь в ювілейному концерті Вадима Крищенка «День сповіді» у великому залі Палацу «Україна» та 27 травня виступила на концерті народної артистки України Ніни Матвієнко «Ми єдині і Україна в нас одна» (НПМ «Україна»).
Цього року, 4 вересня, з феєричним концертом співачка виступила із сольною програмою «Мій рідний край» у Львівській філармонії.
За словами самої співачки: « З материнським молоком пісня влилася в мою душу, і з піснею я іду по житті».
Гурт «ТРІОДА» – суперфіналісти наймасштабнішого вокального телепроекту України та світу «Х-ФАКТОР». Гурт активно гастролює з концертами по Європі і в оновленому складі виступить з чудовими піснями для улюбленої української публіки.
Учасники концерту здивують глядачів оригінальною концертною програмою та подарують вам особливий музичний настрій.

Змінили прізвище – поміняйте й закордонний паспорт

31 жовтня у Тернополі відбудеться концерт Джамали