Депутат міськради зробив 13 помилок в одному реченні

Поділитися

S2480131Депутат Львівської міськради Юрій Путас зробив 16 граматичних і пунктуаційних помилок у заяві з проханням врахувати його голос під час голосування 30 вересня за одне із земельних питань.

Йдеться про письмову заяву члена депутатської групи «Громадянська позиція» Юрія Путаса на ім’я міського голови і секретаря міськради з проханням врахувати його голос «за» надання земельної ділянки ПП «Озерна алея» на вул. Володимира Великого, оскільки не спрацювала його картка для електронного голосування.

1367683_1394032В одному реченні своєї заяви Юрій Путас зробив 13 помилок, ще три –  у «шапці» заяви.

39-річний Юрій Путас є власником Галицького ринку, розташованого у центрі Львова і лідером партії «Духовна Україна», створеної у жовтні 2011 року. У 2012 році від цієї партії Юрій Путас невдало балотувався у народні депутати по Сихову.

На місцевих виборах Юрій Путас знову висунутий кандидатом до Львівської міськради від партії «Громадянська позиція» в окрузі №54.

Депутат Львівської міської ради Юрій Путас, який припустився 16 помилок у письмовій заяві до міського голови, 5 жовтня відкликав свою кандидатуру з виборів.

«Я, Путас Юрій відкликаю свою кандидатуру з виборчого списку політичної партії «Громадянська позиція» на місцевих виборах. Враховуючи скандал, який розгорівся навколо мене, розумію, що можливо я десь в чомусь помилився, однак, ця ситуація ніяк не характеризує моїх професійних якостей», – сказано, зокрема, у заяві Путаса, надісланій на адресу ZAXID.NET прес-службою ЛОО “Громадянська позиція» (тут і надалі орфографія і синтаксис заяви збережені без змін).

Обама про ситуацію в США і конфлікти Росії

Бліхар Володимир – лідер серед кандидатів на посаду мера Тернополя