Найкумедніший біг-борд Тернополя: голосую за Надала, щоб мати чисту воду

Поділитися

12047119_10205074772729280_4195383675091060731_nВчора Тернопіль заполонили нові біг-борди і сіті-лайти. В основному це рекламні площини на користь поки що діючого мера Сергія Надала. І якщо попередні пів року за рекламу Надала платив кожен тернополянин (рекламівки подавались як соціальна реклама, яку друкувало управління стратегічного розвитку за кошти платників податків), то лише за останні три тижні реклама Надала оплачується партійною касою “Свободи”.

Міф про те, що Надал переможе у першому турі, що за нього готові проголосувати 56% така ж правда, як те, що Тернопільською міською радою керує чесна людина. А тому, коли окремі недалекі тернополяни стверджують, що будуть голосувати за злодія – запропонуйте їм впустити його до своєї квартири )))

Працівниця свободівської прес-служби, яка потрапили за протекцією секретаря міської ради Ігоря Турського в патронатну службу тоді ще губернатора Олега Сиротюка, не здивувала інтелектом тернополян із сфери медіа)))

Питання в тому, для чого панна Інна дратує біг-бордом мешканців масиву “Дружба”? Тернополяни, які там мешкають, вже добрий квартал не бачать чистої води. Щоб скип’ятити чайник чи зварити борщ, треба купувати воду на розлив чи бутильвану. З крана ж вода інколи не годиться навіть щоб помити підлогу…

Тернополяни у соцмережах підколюють авторів борда питаннями на зразок: Надал хоче бути мером чи фільтром? Невже Надал за 5 років не міг вирішити питання з чистою водою?

До виборів приведіть до ладу паспорт

Тернопіль перетворять у мафіозне Палермо?