“Подвиги” трьох місцевих жителів закінчились в тернопільському відділі міліції

Поділитися

narychniki Першим, хто опинився у кайданках, виявився 23-річний тернополянин, який будучи в стані алкогольного сп’яніння, потрапив на територію школи з холодною зброєю в руках.
Інформація про те, що на території школи зявився невідомий з ножем у руках, миттєво донеслась до директора школи і той, не гаючи часу, натиснув тривожну кнопку виклику міліції. За лічені хвилини на місце події прибула група затримання Управління Державної служби охорони, яка затримала юнака, чим заспокоїла освітян та повернула школу до звичного режиму навчання.
Наступним, хто потрапив до рук правоохоронців, став відвідувач одного з гіпермаркетів, якому невдалось винести розвідний ключ, не заплативши. Пильність держохоронця, який ніс службу в гіпермаркеті, дала змогу уникнути матеріальних затрат у розмірі 312 гривень.
Із розважального закладу – до відділу міліції. Так закінчилась зухвала поведінка захмелілого 48-річного тернополянина. Будучи на підпитку, чоловік влаштував словесну перепалку з працівниками закладу, яка переросла у штурханину та закінчилась побиттям вхідних дверей. Персонал закладу намагався самотужки вгамувати чоловіка, але їх спроби виявилися марними. Тому вони викликали наряд Державної служби охорони. Затриманого доставили на експертизу до медичного закладу для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а опісля – до відділку міліції для подальшої перевірки, за результатами якої буде надана правова оцінка діям правопорушника. Сума матеріального збитку встановлюється.

Команда мера Тернополя наживається навіть на побудові кладовища

Обережно: шахрайство у вигляді фінансової піраміди “Хелікс”