Речник генштабу Владислав Селезньов вважає українських добровольців найманцями

Поділитися

12003206_693758290758982_2446705317990142033_nРечник генштабу Владислав Селезньов вважає українських добровольців НАЙМАНЦЯМИ, чия участь у військових діях є НЕЗАКОННОЮ. За що їх і прибрали з фронту

На прямий ефір радіо “Вєсті” зателефонував слухач, який назвався Антоном з Києва і запитав: “Я часто чую від різних політичних діячів, що їхні добровольчі загони, “Правого сектору” чи “Свободи”, беруть участь в АТО. То це ж порушення всіляких міжнародних принципів і законів, якщо НАЙМАНЦІ воюють проти ГРОМАДЯН України”.

На що Селезньов відповів, що він ЦІЛКОМ ЗГОДЕН з даною оцінкою. Саме тому військово-політичним керівництвом країни, генштабом і міноборони було прийнято рішення передислокувати їх із зони бойових дій і тепер там лише ЗСУ.

Тобто спікер генштабу погодився, що наші добровольці – НАЙМАНЦІ, які воюють “проти ГРОМАДЯН України”. В ролі останніх – проросійські сепаратисти і колабораціоністи, бо хто ж іще, коли йдеться про російсько-українську війну на Донбасі?

Яку ж травичку курить селезньов? Може вони там всі щось вживають, починаючи від президента, судячи з безкінечного потоку маячні, яку несуть? До того ж, специфічна психомоторика селезньова і особливості його мовлення тільки посилюють найтривожніші припущення.

Програма за участю селезньова звучала сьогодні, у середу, 9 вересня з 12:35 до 13:00. Ведуча – тетяна гончарова. Слухайте і не вірте своїм вухам: 12 хв. 30 сек. ефіру: http://radio.vesti-ukr.com/online/absnum=18655.html

Збаразька районна територіальна виборча комісія чомусь не зняла “Свободу”, соціалістів та рухівців з виборів

Обама про ситуацію в США і конфлікти Росії