Сімнадцятий рейд групи “Схід та Захід єдині” пішов на Донбас

Поділитися

Як ми повідомляли наша волонтерська група слідом за шістнадцятим рейдом підготувала до відправки одразу наступний. Рейд № 17 стартував пізнього вечора 29 вересня 2015 року. Завантаження відбувалось у Вишнівці та Кремянці. Загальна вага вантажу більше 28 тонн. Завдяки продуманій логістиці що проводить наш координатор по Західній Україні Василь Конько потрібність у двох рейдах один за одним очевидна. Методика формування вантажів є раціональною. У рейді № 16 пішло багато вантажу продовольчих видів картопля, овочі, тушковане мясо, борошно, а також військове спорядження, форма, тактичне взуття тощо (читай репортаж про попередній рейд). Та щоби раціонально працювати по забезпеченню військ на передових позиціях потрібна різнопланова збалансована комплектація. На нашій базі в зоні бойових дій Едуард Хатмуллін, Василь Конько, Володимир Каніщев  завжди змагають то того щоб в достатній кількості мати різний запас вантажів в залежності до потреб підрозділів та зєднань якими ми опікуємось. Так в кожний бойовий марш до передової хлопці беруть з собою окрім вище переліченого і мінеральну питну воду. Влітку звичайно її обсяги більші, а зараз необхідні. Отож у сімнадцятому рейді палетним способом ми відправили на Донбас необхідний тоннаж мінеральної води, а також додатково півтори тонни картоплі і пять пічок «буржуйок». Пятнадцять тонн води нам передав керівник ПАП «Добрий Самарянин» Володимир Кравець, тринадцять тонн «мінералки» за свої власні кошти придбав наш координатор Василь Конько що є ще і приватним підприємцем і директором ПП КВВД, а дизельне паливо для цього рейду на Донбас фінансово забезпечила Ольга Колос директор ТОВ «Торговий дім «Інтеграл». Асортимент води «Вишнівецька»  і «Замкова гора», друге найменування з підприємства ТОВ «Роса Волині» що у Кремянці.

Тепер коли вантаж двох останніх рейдів буде розвозитись по передовій, витрати палива малими повнопривідними автомобілями будуть оптимальними. Не доведеться возити окремо воду, а окремо все інше на одні ті самі позиції.

В зону бойових дій відбув наш координатор по Західній Україні Василь Конько, найближчим часом чекайте повідомлень з передових опорних пунктів наших військ.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» (фото Василя Конька)

f.ар.р2015.002

 

30 вересня 2015 року

Мер Бережан вирішив посидіти ще один термін на шиї краян

Лідер тернопільської “Самопомочі” відомий серед журналістів з далеко не кращої сторони