Арсен Мірзоян презентує у Тернополі альбом “Паперовий сніг”

Поділитися

mirzoanУкраїнський музикант Арсен Мірзоян випустив третій альбом під назвою «Паперовий сніг». Співак вирішив внести в студійну платівку пісні про те, що хвилює завжди – почуття між чоловіком і жінкою. Сольна платівка побачила світ і Мірзоян відправився у всеукраїнське турне з новим музичним матеріалом. Тернополяни почують «сталевий голос» музиканта 1 грудня в обласному драмтеатрі.

Програма, яку вже зовсім скоро побачить глядач нова. Хоча в ній будуть такі вже відомі сингли, як “Можеш як”, “Поцілуй мене”, “Стріли”, “Сповідь гонщика”. Крім них в альбом і нову програму увійдуть ще сім композицій.

Що стосується концепції альбому, то Арсен Мірзоян описує її так:

“Говорять “папір все стерпить”… всі зім’яті в сніжку листочки – невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів. Я ще пам’ятаю сніжинки, які вирізали дітьми з газет. І в кожній газеті, як не крути, була якесь подія.

З гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але дітям, який інтерес до тих речей? Розбиратися в них можуть тільки дорослі, але світ дорослих завжди нудний. За ці два роки дуже багато написаного мною так і не побачило світ… В альбом потрапили ті пісні, які пройшли перевірку часом”.

У світлі подій, які зараз відбуваються в країні, у автора пластинки виникло бажання позбавити альбом композицій, присвячених гострої тематики. Для таких пісень буде відведено особливе місце. Базові цінності – це і є головна ідея альбому. Знову про кохання, про життя і, звичайно ж, трохи жартів.

Україна їде у Францію на Чемпіонат Європи 2016

Драгобрат: незабываемый отдых в Карпатах