Бери і роби – конференція про бізнес, час і гроші пройде у Тернополі вже в перший тиждень зими!

Поділитися

osvn_p_vDRYДля чого витрачати рік на створення власного бізнесу? Це ж довга та марна трата часу, безглуздя та великий ризик! Зате пропрацювати ВСЕ життя на чужій серцю роботі з мізерною зарплатою на нестерпним начальником – цілком нормально?
Халява закінчилась! Рівень життя в Україні не прирівняти до аналогічного в США чи Німеччині. В Іспанії криза – це харчуватись в ресторані не тричі на день, а на один раз менше, а в нас – мізерні «пожертвування» держави, «дякуючи яким», хоча б на хліб вистачає. Ми живемо в епоху, в якій, якщо сам себе не погладиш – ніхто не погладить. Але вихід є! Потрібно негайно брати себе в руки і думати: ідея – найцінніший товар.
Якщо Ви маєте ідею та бажання розвиватися і хочете, щоб гроші працювали на вас, а не ви на гроші – тоді просто ганебно сидіти в кутку та чекати з моря погоди. Хто про вас дізнається, якщо Ви навіть не спробували про себе заявити?
Середовище творить людину, а вже пізніше: людина – середовище. Звичайно, не потрібно негайно зупиняти спілкування зі звичними знайомими, проте спілкуватись з правильними людьми просто необхідно.
Організація AIESEC хоче створити таке середовище. Оголошується початок реєстрації на новий бізнес-проект. Конференція «TIME-MONEY» – це можливість отримати максимум корисної інформації,поспілкуватися з бізнесменами Тернополя і не тільки, задати питання провідним спеціалістам міста та обмінятись діловими контактами.
Вам не розкажуть як створити свій бізнес, проте дадуть поради, без яких це зробити практично неможливо. Творіть своє майбутнє вже сьогодні!
Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/forms/FgZe7oENPJ
Посилання на спільноти в соціальних мережах:
Vk http://vk.com/event104964040
Fb https://www.facebook.com/events/1704537533113043/

На Тернопільщині виявили автомобільні акумуляторні батареї, ввезені з порушенням митних правил

90 книг, які варто прочитати кожному українцю