Працівники поліції затримали “солодкого” злодія

Поділитися

Працівники Управління поліції охорони затримали покупця, який нещодавно завітав до одного з тернопільських супермаркетів.
Чи то він збирався робити подарунки своїм дамам, чи є любитилем солодощів, а, можливо, просто – клептоман, наразі невідомо. Проте, цей чоловік, а ним виявився 33-річний житель обласного центру, поцупив у магазині двадцять плиток шоколаду на загальну суму 536 гривень.
Скориставшись великим скупченням людей біля касового апарату, молодик почав ховати шоколад під куртку, але охорона супермаркету помітила його на камерах відеоспостереження та натиснула «тривожну» кнопку, викликавши на допомогу працівників поліції охорони.
Поліцейські охорони затримали чоловіка та запросили до Тернопільського відділу поліції для з’ясування усіх обставин події.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

У Збаражі аварія біля “Асторії”

На Тернопільщині виявили автомобільні акумуляторні батареї, ввезені з порушенням митних правил