У Тернополі навчатимуть за програмою британської ради в Україні

Поділитися

-uzxYoDQd2gБританська Рада в Україні та тернопільська ГО «Ідея. Дія. Результат.» запрошують до участі у навчанні за програмою «АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ». 5-6 грудня відбудеться дводенний тренінг у Тернополі. Потенційними учасниками дводенного навчання можуть бути особи віком до 30-ти років.
“Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.
Мета проекту у Тернопільській області – залучити до співпраці активних членів громадських організацій, учнівський та студентський актив, бізнес-партнерів, свідомих та небайдужих жителів міст, містечок та селищ нашого регіону, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти у різноманітних напрямках соціальної сфери для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.
У Тернопільській області програму здійснюють випускники тренінгу для фасилітаторів «Активні громадяни» Британської ради із організацій “Фундації Регіональних Ініціатив” та “Ідея. Дія. Результат”.
Зареєструватись на тренінг можна заповнивши анкету до 3 грудня – http://bit.ly/active_citizens_ternopil
Кількість місць обмежена. Участь у двох днях тренінгу обов’язкова, внесок учасника 20 грн.
Учасники тренінгу отримають сертифікат від Британської ради, матимуть змогу отримати нові знання та навички для реалізації некомерційного проекту соціальної дії у своїй громаді із можливістю отримання міні-гранту від Британської ради на здійснення цього проекту.
Копищинська Ольга
067 883 78 76

Майже 83 млн грн військового збору сплатили на Тернопільщині

Допомога групі “Евакуація 200”