Як на 1+1 спробують “відбілити” Фреймут

Поділитися

384054823Скандально відома телеведуча Ольга Фреймут, яка з командою провокаторів організовує шоу для телеканалу 1+1, сьогодні,  24 листопада, о 22:00 на телеканалі «1+1» в Новому Інспекторі Фреймут спробує “відбілити” свою репутацію.

Для цього Фреймут змінила навіть назву своєї програми, щоб не порушити заборону суду, додали слово “НОВИЙ”

Новий Інспектор Фреймут (1) Новий Інспектор Фреймут (2) Новий Інспектор Фреймут (3) Новий Інспектор Фреймут (4)В офіційному прес-релізі йдеться: “Під час перевірки дитячих розважальних центрів глядачі побачать всю правду про скандальну зйомку в київському дитячому містечку професій Kidswill.

Як відомо, саме там “спалилася” помічниця Фреймут, організувавши “заказуху”.

З посміховиська з Нового Роздолу все частіша насміхаються користувачі соцмереж, яких вже дратує тупенька ведуча.

ФреймутНагадаємо, візит знімальної групи Інспектора до Kidswill, який знаходиться в київському торговельному центрі Art Mall, на початку осені викликав величезний резонанс у ЗМІ. Тепер прийшов час відкрити правду про те, якими насправді були результати експерименту, спрямованого на перевірку рівня безпеки в розважальному центрі.

Понад півгодини на очах у всіх охоронців таємний агент Інспектора робив вигляд, що вживає алкогольний напій прямо на території Kidswill. Як відреагувала на це охорона, дивіться в третьому епізоді Нового Інспектора Фреймут.

Крім того, у Дніпропетровську ведуча Ольга Фреймут з командою дізнається, чи безпечно довіряти своїх дітей аніматорам, перевіривши спеціальну службу, яка займається організацією дитячих свят. Адже в нашій країні, за статистикою, більше 8000 дітей на рік пропадають.

Знімальна група побуває в скандальному аквапарку «Джунглі» в Харкові, відомому трагічною смертю 10-річного хлопчика, перевірить рівень безпеки та оперативність реакції рятувальників. А також інспекція відбудеться в дитячому торговельному центрі «Ігроленд» в Одесі, де люблять проводити час і святкувати дні народження маленькі одесити.

Нагадаємо, перший випуск третього сезону, присвячений пологовим будинкам, викликав великий резонанс в соціальних мережах та Інтернеті. Після випуску редакція Інспектора отримала безпрецедентну кількість скарг і запрошень перевірити медичні установи в різних містах України. Тема виявилася неймовірно актуальною. Крім того, і влада відреагувала на трагічну історію Олени, яка втратила дитину в київському пологовому будинку №4. Постраждалу викликали на допит, а також відправили перевірку в пологовий будинок №4.

Ольга Фреймут сама організовує провокації?

***

Телеканал “1+1” повинен припинити виробництво і телетрансляцію передачі “Інспектор Фреймут”

***

З телеведучої Ольги Фреймут все частіше кепкують у соцмережах

***

 

80% українців вважають Голодомор 1932-33 років геноцидом українського народу

Цукерберг візьме декретну відпустку