Хай всі Ланівці засмердяться лиш би мені зарплату платили

Поділитися

20160128_0003Сьогодні два десятки лановецьких антимайданівців-запроданців влаштували під стінами Тернопільської облдержадміністрації цирк. Так звані пікетувальники розповідали журналістам, що Майдан у Ланівцях організували якісь безробітні пияки, які не мають чим зайнятися. Такі побрехеньки українці пам’ятають у 2013-2014 роках, коли звезені централізовано “ватники” з Донбасу і Криму “вчили розуму” всіх українців. Що з того вийшло відомо. Які плоди пожинають зрадники на Донбасі і Криму знає весь світ.

Майданівці Лановець не здаються ось уже цілий рік. Люди не вимагають чогось надзвичайного: хочуть аби незаконний свинокомплекс перестав працювати, бо засмерджує все місто. Також люди масово почали хворіти на онкозахворювання, хоч місцеві медики і не ведуть такої статистики.

За цей час, поки триває боротьба за свої законні права, ланівчани пережили брехню власника незаконного свинокомплексу Івана Чайківського, який обіцяв забрати свиней до 7 грудня 2015 року. Люди у травні пішли на поступки підприємцю з кагорти азаровців-януківців. Проте, як і його свині, Чайківський “з під столу”, де просив вибачення у ланівчан, поліз на стіл з вимогою надати ще один рік. На це вже ланівчани не пішли. Всі свята: Миколая, католицьке Різдво, Новий рік, Святий вечір, українське Різдво, Йордан – стоять і блокують свинокомлекс. Цілодобово!

Тому говорити, що це якісь пияки чи ледацюги нудяться від бездіяльності – просто гріх.

Насправді таке робити можуть лише ідейні люди, які відстоюють правду. Як у Києві на Майдані.

Соромно, що тернопільські владоможці, які прийшли до влади на крові Майдану, стали на сторону бізнесовця-регіонала.

– Я задоволений своєю зарплатою і не хочу втрачати роботу, – промимрив про свої шкурні інтереси працівник свинокомплексу Василь, який не захотів назвати свого прізвища і опустив від сорому очі, коли журналісти почали уточнювати фамілію. – Якщо ж ферму закриють, то доведеться йти на біржу праці,- від безвиході пробелькотів бідний чоловік, якого організовано привезли під “білий дім”, як колись тітушок на антимайдан.

Фото Ольга Трач

У Ланівцях більше місяця люди воюють проти олігарха-регіонала (відео, фото)

 

Україна: від грипу померло більше 100 людей

Акціонери чортківського “Агромашу” були шоковані від стану підприємства (відео)