8 хвороб, від яких найкращі ліки секс

Поділитися

І знову вчені не гають часу марно, і в черговий раз доводять свою ефективність. Цього разу вони досліджували корисний вплив сексу на хвороби. Ось до якої думки вони дійшли: секс – це дивовижне явище, яке не тільки приносить задоволення, але й лікує (звичайно ж, ми говоримо лише про безпечний секс).

До вашої уваги 8 недуг, від яких існують дуже приємні ліки – це регулярні заняття любов’ю!

Отже, це…

1. Грип і застуда

За даними дослідження, проведеного вченими Університету Уїлкса, регулярний секс може допомогти швидше подолати застуду і грип. Вчені дослідили 111 чоловік і дізнались у них про частоту сексуальної активності в порівнянні з попереднім місяцем. Потім вони взяли зразки слини кожного учасника, щоб виміряти рівень імуноглобуліну А (IgA) – речовини, яка бореться проти застуди і грипу. Як показало дослідження, у тих, хто мав регулярні сексуальні контакти, спостерігалося підвищення рівня IgA на 30%.

Головне при цьому – пам’ятати важливе правило сексу в холодну пору: у кого соплі, той і знизу 😉

Best-for-Health-is-Sex-1

2. Головні болі

Наступного разу, коли у вас буде мігрень, відкладіть аспірин. Ваш партнер – це найкращі ліки. Особливо, це стосується жінок. Згідно з дослідженням, опублікованим в журналі Cephalagia, сексуальна активність під час головного болю може реально допомогти її полегшити. Вчені з Департаменту неврології в Університеті Мюнстера, Німеччина, дослідили 1000 пацієнтів, які з регулярною частотою відчувають мігрені або головні болі. Як з’ясувалося, 60% пацієнтів з мігренню, які мали секс під час нападу, повідомили про значне полегшення симптомів. У людей, для яких головний біль взагалі рідкість, такий метод лікування просто ідеальний – допомагає практично в 95%.

Так що, дорогенькі жінки, забудьте фразу «у мене голова болить», яку бідним чоловікам доводиться чути так часто…

love-sex-5

3. Камені в нирках

Тверді утворення в нирках можуть зіпсувати життя кому завгодно, особливо на «виході». Але вчені знайшли найкращі ліки від цієї недуги – буквально кілька оргазмів. У дослідженні, проведеному вченими центру в Анкарі, Туреччина, було встановлено, що секс, щонайменше, три-чотири рази на тиждень може допомогти в справі «спонтанного виходу каменів в нирках», і що найголовніше – дискомфорт від цього процесу буде наближеним до нуля.

Секс допомагає навіть краще перевірених препаратів – вчені не будуть брехати!
Best-for-Health-is-Sex-2

4. Безсоння

Відомий лікар і психолог Гордон Геллопа в 2012 році представив дослідження, згідно з яким секс чудово допомагає при безсонні. Учений заявив, що після заняття любов’ю люди занурюються в глибокий сон, причому дуже швидко, тому що кров’яний тиск знижується, а ступінь релаксації підвищується завдяки виділенню ендорфінів – гормонів радості і щастя.

Так що секс – це ще й найкраще снодійне.

5. Проблеми з серцем

Регулярний секс дозволяє в два рази знизити ймовірність інсульту і інфаркту. У тих, хто активно займається сексом, поліпшується кровообіг, тренується серцевий м’яз, поліпшується загальний тонус організму.
Best-for-Health-is-Sex-3

6. Низька самооцінка і депресія

Секс – незамінний засіб від депресії. Під час заняття любов’ю організмом виробляються ендорфіни, виникає почуття ейфорії, і ви знову відчуваєте себе чудово. Згідно з дослідженням, опублікованим в виданні Social Psychological and Personality Science, в людей, які часто займаються сексом, самооцінка набагато вища за інших, тих, хто секс недолюблює, а це позитивним чином впливає на їх соціальну поведінку і статус загалом.

7. Зайва вага

Вчені говорять, що за хвилину фізичної близькості ви можете спалити 4 калорії (іноді більше), так що тепер можна улюблені тістечка вимірювати не в калоріях, а в годинах сексу.

Але все ж, ліжко потрібно використовувати за призначенням, а не їсти у ньому тістечка і перепічку!

love-sex-50

8. Проблеми зі шкірою

Регулярний секс забезпечує організм цілою купою гормонів, які відповідають за красу людини загалом, не лише шкіри. Жінки (та й чоловіки теж), у яких є регулярний і здоровий секс із постійним партнером виглядають гарніше і привабливіше для протилежної статі. Щодо шкіри, то секс – взагалі ще та чарівна палочка. Подразнення, висипки, вугрі та акне найчастіше є наслідком нестабільної роботи статевих систем та кишківника, а секс є одним з найважливіших регуляторних механізмів, які налаштовують ці системи на вірну та чітку роботу.
До того ж, завдяки гормональній бомбі, яку одержує ваше тіло під час статевого акту, шкіра довше залишається пружною, а значить і молодою.

Тому, якщо хочете мати гарну шкіру – частіше займайтесь сексом, і зекономите на косметологах і пластичних хірургах! 😉
woman-sex-10

За матеріалами health.changeua.com

Як працюють депутати (відео)

Як проходила сесія Тернопільської облради (відео)