Чим насправді займається муніципальна поліція Тернопільської міської ради?

Поділитися

Тернополянин Віталій К. створив петицію на сайті Тернопільської міської ради про те, щоб бізнесмени керівники установ і організацій будь-якої форми власності слідкували та утримували в належному санітарному стані прилеглу до них територію. Здавалось би – хороша ідея для нашого забрудненого міста. Але в міській раді зовсім глузд втратили і не відчувають реальності, бо відписали відверту дурницю:“Працівниками управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради проводяться щоденні обстеження території міста на предмет дотримання суб’єктами господарювання Правил благоустрою міста Тернополя, у разі виявлення правопорушень на винних осіб оформляються протоколи про адміністративні правопорушення”.

teatralka4

А це як вони слідкують за чистотою та проводять щоденні обстеження – надіслав Віталій фото з антисанітарними жахіттям Тернополя.

d4a17c97627d 3c92044d4e90 43b33808ec08



Як бачимо із фото на вулицях Тернополя навіть пройти бридко не те що торгувати продуктами харчування ..
Хтось скаже це сміття одного базарного дня.. Ні, дивлячись по недопалках там смітять не один день.
“Тай сам там ходжу не один день і бачу на власні очі… Що ж ..Так йде бізнес, що й немає коли прибрати територію ..”,- справедливо коментує фото автор.

Запитання: то чим займається муніципальна поліція? Наразі незрозуміло, бо такі порядки там вже не один день.

“Тому, пропоную усім тернополянам знімати на мобільний телефон такі ж самі порядки у лапках по нашому місті та виставляти у соціальній мережі, на усіх місцевих сайтах. Може хоч так за нашою допомогою міські горе-полісмени зможуть контролювати порядок у місті,-вважає автор петиції, яку відхилила міська рада.

Віталій К. справедливо вважає, що ті розмови та балакання вже надоїли. Всі нібито працюють, а роботи тої не видно.

forum.te.ua

Сеть аптек «Пани Аптека»: популярные товары для красоты и здоровья и востребованные услуги

Тернополяни за день назбирали необхідну кількість підписів під петицією про заборону розміщення малих архітектурних форм на Театральному майдані