На Тернопільщині перевіряють як засуджені виконують громадські роботи

Поділитися

IMG_20160203_115815Співробітниками Гусятинського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції здійснено перевірку виконання адміністративного стягнення у виді громадських робіт та перевірку виконання покарання у виді громадських робіт
Співробітниками Гусятинського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області здійснено перевірку виконання адміністративного стягнення у виді громадських робіт (на території сільської ради с. Городниці стосовно порушника П.,) та здійснено перевірку виконання покарання у виді громадських робіт (на територіях: сільської ради с. Перемилів стосовно засудженого Г., та міської ради м. Хоростків стосовно засудженого Р.,).
На день перевірки встановлено, що порушник та засуджені добросовісно відносяться до суспільно-корисної роботи, працюють на визначених об’єктах згідно графіку виходу на роботу (Порушник П., здійснював збирання сміття біля автобусної с. Городниці, засуджений Г. в с. Перемилів здійснював спалювання сміття на кладовищі, засуджений Р. в м. Хоросткові в міському парку здійснював збирання сміття та впорядковував територію спільно з бригадою працівників МКП «Комунальник»).
За результатами проведеної перевірки складено відповідні акти щодо виконання адміністративних стягнень у виді громадських робіт та виконання покарання у виді громадських робіт.
Степан Якубів,
начальник Гусятинського РВ КВІ
управління ДПтС України в Тернопільській області

IMG_20160203_102304 IMG_20160203_101605

Куди за ID-паспортом?

В Україні від грипу померли вже 192 людини