Перевірено тернополянами: більше сотні побутових спеціалістів на одному сайті

Поділитися

1417784692-7276Ринок послуг в Тернополі останнім часом став активніше розвиватися: багато містян прийшли до висновку, що для економії часу вигідніше доручати різні клопоти помічникам, аніж намагатися впоратись самостійно. Таким чином вони вирішують проблему нестачі вільного часу, характерну для всіх жителів великих міст. За допомогою кваліфікованих виконавців містяни позбавляються від побутових клопотів, ремонтують техніку або створюють власні інтернет-сайти. Таку інформацію надав онлайн-сервіс послуг Метнись Кабанчиком.
Цей проект створений для зручного та безпечного замовлення послуг різного напрямку. Він направлений на залучення всіх бажаючих: кожен може стати як замовником, так і виконавцем. Під послугами мається на увазі все, що завгодно: комунально побутові послуги, вантажоперевезення, кур’єрська доставка, організація свят, розробка сайту і багато чого іншого. При цьому замовник може сам встановлювати суму оплати виконавцю, терміни виконання та самостійно обирати спеціаліста за відгуками та рейтингами.

Містянам потрібні майстри, прибиральники та веб-розробники

За інформацією представників сервісу, найчастіше жителі Тернополя замовляють послуги в категорії Домашній майстер, спеціаліста з клінінгу, майстра з ремонту техніки чи електроніки. Попитом користується сантехнік за викликом – на противагу комунальним спеціалістам, приватний сантехнік прибуває вчасно, і проблеми вирішує швидко.
Дуже розвинений розділ Біржі фрілансу: найчастіше звертаються до копірайтерів, дизайнерів, веб-розробників. Тільки в категорії розробка сайтів в минулому році попит зріс на 73%. Також перевага такої роботи в тому, що можна не виходячи з дому заробляти непогані гроші.
Основа вигідних розцінок на послуги – залучення приватних спеціалістів і можливість прямої співпраці з кожним виконавцем без посередників. Це дає змогу економити, за різними оцінками, від 30 до 50% на вартості роботи (у порівнянні з розцінками спеціалізованих компаній). Окрім того, замовник сам обирає виконавця, зменшуючи ризики та варіанти неякісного виконання завдань. Особлива безпека – найм спеціалістів зі статусами перевірених. Це означає, що виконавець пройшов перевірку паспортних та інших даних і допущений адміністрацією сервісу до виконання роботи.
Жителі Тернополя згодні доручати свої клопоти виконавцям – але за умови безпеки, доступних розцінок та високої якості послуг. Всі ці три факторі здатні забезпечити сучасні інтернет-сервіси з пошуку виконавців та підробітку як у фріланс, так і у побутових сферах. Практика показує, що це більш безпечна і швидка альтеративна іншим способам пошуку підсобників, помічників та майстрів з ремонту.

“Українські аграрні інвестиції” жахливо забруднюють Скалу-Подільську (фото)

“Паспортний стіл”, що на вулиці Яремчука, теж переїжджає