Представники регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області провели зустріч із засудженими жінками, які відбувають покарання у Збаразькій виправній колонії

Поділитися

S2960018Співробітники Тернопільського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели чергову зустріч із засудженими жінками, що відбувають покарання у Збаразькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби в Тернопільській області (№ 63).
Засуджених цікавила інформація про виконання вироків суду передбачених Законом України від 26.11.2015року №838-VIII «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув’язнення у строк покарання». Під час зустрічі адвокати Вікторія Свиріпа-Депутат та Андрій Русин роз’яснили жінкам, як скласти правильно касаційну скаргу, написати заяву до суду у цивільній справі, вирішити питання з громадянством тощо.
Також представники центру розповіли засудженим про порядок звернення до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у справах, якими вони переймаються.
Адвокатам вдалось переконати жінок у забезпеченні надання безоплатних правових послуг та пообіцяли, що зроблять все можливе.
Слід зазначити, що це вже далеко не перший візит працівників системи безоплатної вторинної правової допомоги до виправної колонії. У подальшому співпраця буде продовжуватись.

Людмила Леськів,
заступник начальника установи із СВПР
Збаразької виправної колонії (№ 63)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Дефолт России: половина страны нищая

Основи маркетингу для тернопільських студентів