Тернополяни за день назбирали необхідну кількість підписів під петицією про заборону розміщення малих архітектурних форм на Театральному майдані

Поділитися

teatralka2Петиція про “Заборону на розміщення малих архітектурних форм на території Театрального Майдану” на сайті Тернопільської міської ради викликала справжній ажіотаж. Тернополяни менш ніж за добу назбирали необхідну кількість підписів. У петиції йдеться про заборону встановлення малих архітектурних форм, виносних площадок кафетеріїв та ресторанів на території Театрального Майдану, його околицях та під’їзних дорогах. Актуальність петиції продемонструвало її швидке поширення у соціальних мережах. Як відомо, ще з Нового року міська рада неспроможна прибрати з території майдану торгівельні ятки-хатки. З цього приводу у місті вже жартують, чи Сергій Надал досі в себе вдома ялинку тримає.

Торік тернополян здивував новий заклад Pasta fresca (колишній магазин “Янтар”), який виставив свою “літню площадку” просто на проїжджій частині між Театральним майданом і бульваром Тараса Шевченка.

Підписи під вищезгаданою петицією можна збирати-“маринувати” ще 89 днів. Сергій Надал може чекати, поки під нею підпишеться останній 220 тисячний тернополянин. А може як цивілізований керівник розглянути її вже з понеділка.

Як ви думаєте вчинить мер? ))

teatralka
e92143cea73ea475ddd420cdbc4b806f
890c706e5a6ac2f20058d357cc795e35
фото 0352.ua

Чим насправді займається муніципальна поліція Тернопільської міської ради?

Восьмирічному бережанцю Ігорчику загрожує ампутація ніжки