На Тернопільщині дві аварії – шестеро травмованих

Поділитися

dtpТакі результати дорожньо-транспортних пригод, які трапилися у середу, 27 квітня, на дорогах Тернопільщини.

О 10:10 у Шумське відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера райлікарні про те, що біля села Кордишів аварія. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що на автодорозі Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів зіткнулися скутер “Дельта” та “Фольксваген Гольф”.

За попередньою інформацію, водій мопеда, виконуючи маневр повороту, а саме з головної дороги на другорядну, не переконався у справності показників повороту. В результаті – у нього врізався автомобіль, який рухався центральною трасою.

Внаслідок ДТП скутерист отримав тілесні ушкодження. Його не госпіталізовували. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

П’ятьох людей госпіталізували до лікарні в результаті аварії на Кременеччині. Аварія трапилася на автодорозі Кременець-Дубно в селі Білокриниця. Кременчанин, керуючи автомобілем “Лексус CG-300” не впорався з керування, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з “Фольксвагеном Пасат Б-3”.

Внаслідок ДТП карета швидкої до лікарні забрала трьох пасажирів з “Фольксвагена” – мешканців Волинської області, та двох травмованих кременчан з “Лексуса”.

Причини аварій встановлює слідство, повідомили “Про все” у секторі комунікації Головного управління Національної поліції В Тернопільській області

Справу щодо незаконно призначеного директора чортківської школи розглядають правоохоронці

У травні влада Лановеччини пройдеться по сімейних цінностях