У Лосячі горіла стодола, а в Старому Збаражі знайшли снаряд

Поділитися

vogon225 квітня о 23:12 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у селі Лосяч Борщівського району. На виклик вирушив черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Завдяки професійним діям вогнеборців уже о 23:53 пожежу було локалізовано, а о 00:25 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю на площі 2 м.кв., вікно, двері, сіно, пошкоджено перекриття на площі 33 м.кв. Причина виникнення події та матеріальні збитки встановлюються.

________________________________________________________________________

За минулу добу на теренах Тернопільської області виявлено 2 вибухонебезпечних предмети часів Другої Світової війни. Зокрема, о 11:50 у посадці поблизу села Старий Збараж Збаразького району виявлено артилерійський снаряд, калібром 50 мм. У цей же день о 14:00 біля житлового будинку у селі Чернихівці Збаразького району було знайдено ручну гранату Ф-1. Усі небезпечні знахідки знешкоджено шляхом контрольованого підриву фахівцями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Тернопільській області.

Громадяни, пам’ятайте, якщо ви знайшли предмети, які зовні схожі на боєприпаси, або є підозрілими – не торкайтесь їх! Ні в якому разі не намагайтесь їх розібрати, або підпалити! Про знахідку негайно повідомляйте до місцевого підрозділу ДСНС, зателефонувавши за номером «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків!

***

25 квітня о 13:33 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що у селі Іване-Золоте Заліщицького району трапилась дорожньо-транспортна пригода. На виклик негайно вирушив черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Як з’ясувалось по прибуттю на місце події, зіткнулися два автомобілі: «Фольцваген Каді» та ВАЗ. Водій одного із транспортних засобів не впорався з керуванням, допустивши зіткнення. Рятувальники відімкнули акумуляторну батарею та провели заходи, спрямовані на попередження займання пролитого на проїжджу частину пального.

Власники трьох іномарок стали жертвами злодіїв у Тернополі

У Люксембурзі судять викривачів глобальних фінансових махінацій