Джамала у Тернополі їздить на елегантному білому джипі

Поділитися


Сьогодні у Тернополі відбудеться концерт переможниці Євробачення-2016 у Стокгольмі Джамали. Всі квитки розкуплені були ще за довго до її перемоги.

Сьогодні Джамала поділиться своїми почуттями та емоціями з шанувальниками.

Анонсована зустріч біля пам’ятника Данилу Галицькому з шанувальницями таланту талановитої татарки не відбулася.

Зате журналіст “Про все” встиг побачити, як о 18 годині “Джамала” виїхала на білому джипі з чорного входу палацу “Березіль” у супроводі організаторів концерту і без охорони. Співачка провела невеличку репетицію, налаштували музичну апаратуру і після цього поїхала перекусити. Через велику популярність Джамали організатори не розкривають де вона зупинилась у Тернополі, де харчується і чи проводила оглядини містом.

dgamala3На вітання журналіста співачка також радісно помахала руками, а водій посигналив у клаксон.

dgamala4 dgamala2
Офіціоз
20 травня в ПК «Березіль» відбудеться великий сольний концерт неперевершеної Джамали! Це буде перший концерт співачки в Тернополі і перший виступ на батьківщині після фіналу «Євробачення 2016», який відбудеться з 12 по 14 травня у Стокгольмі (Швеція). Заслужено здобувши тріумфальну перемогу на Національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення 2016», прекрасна Джамала поділиться своїми почуттями та емоціями з шанувальниками, тими, хто віддав за неї свої голоси і привів артистку до перемоги в Національному відборі! Джамала виступить в рамках великого всеукраїнського туру «Шлях додому». В основі концертної програми – матеріал нового альбому співачки – «Подих». Прозвучать і популярні роботи з EP «Дякую», а також альбомів «All or Nothing» і «For Every Heart». Звичайно, буде виконана драматична композиція «1944», з якою артистка в цьому році представить Україну в Стокгольмі. Серед головних особливостей нової платівки Джамали – шість пісень українською мовою (а це основна частина альбому). «Очима», «Шлях додому» і «Подих» – перші сингли нового музичного полотна співачки. Ці композиції відкривають для нас нову, більш чутливу і зворушливу Джамалу. Пісня «Подих», за словами артистки, – це її особистий щоденник. А значить, насичений коктейль з ритм-н-блюзу, драм-н-бейса, даунтемпо, соулу, електроніки і фанку зазвучить як ніколи проникливо і чуттєво! А знаменита «Groovy feelings» продемонструє всю багату палітру голосу Джамали.

Декілька українських президентів, колишніх урядовців, політиків і олігархів виявились злодюжками

Тернополяни проігнорували ювілей “Співочого поля”