У Тернополі за ніч пограбували три автомобілі

Поділитися

90-ті повернулись у Тернопіль.

За минулу ніч позбулися речей троє власників авто. Невідомий підібрав ключі та проник до салону «ДЕО сенс», залишеного біля будинку на вулиці Б. Лепкого та викрав планшет. Розбив злодій вікно іномарки «Опель Вектра» на вулці Монастириського. З салону зник відеореєстратор. Ще один власник автівки уранці не зміг вирушити на роботу – злодії зняли з його жигулів акумулятор.

На жаль, більшість крадіжок із автомобілів трапляється, власне, тому, що необхідні правила безпеки видаються людям банальними, аби їх дотримуватися. Водії замикають автомобіль ставлят на сигналку і думають, що охоронна система вбереже від крадіжки. У цьому випадку сигналізація злодієві не завада. Поки вона пищить, зловмисник встигає зробити свою справу та втекти. Часто крадії вибивають вікно, аби забратися до салону. Скло може обійтися водію дорожче аніж наприклад вкрадений відео реєстратор.

Також користуються злодії сканерами для зчитування автомобільної сигналізації. За допомогою спеціальних приладів відключають в них сигналізацію, відмикають автівку та скоюють крадіжку.

Тому зважте, на бодай найнеобхідніші заходи безпеки свого автомобіля. Не залишайте в салонах цінних приманок для злодіїв, особливо на видному місці. Більшість подібних злочинів стається саме через те, що автовласники самі провокують зловмисників. Потенційні злодії не можуть встояти перед спокусою, коли бачать на сидінні безпечно залишені барсетку, мобільний телефон, ноутбук чи інше майно.

Навіть виходячи з автомобіля на секунду-дві, не забувайте замикати усі замки.

Якщо ви потерпіли від такого злочину, працівники поліції просять не зволікати – терміново телефонувати на номер 102. Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за гарячими слідами та повернути втрачене майно, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в  Тернопільській області

Поліція розшукує Азарова-вбивцю

Керівництво Тернопільської облради вирішило заробити на конкурсі директорів 15 комунальних установ?