У травні Сурков приїде на Донбас “ділити” 17 мільйонів доларів з Кремля

Поділитися

kmo_127942_00056_1_t210Ватажки терористичної організації “ДНР” 30 квітня очікують грошове надходження від РФ 1,1 млрд російських рублів, це близько 17 млн доларів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“З огляду на стагнацію російської економіки, російська влада скорочує фінансування соціальних потреб місцевого населення “ДНР” та “ЛНР”. Але на думку російських фінансових аналітиків, така економія не торкнеться фіксованої суми “подяки” російським чиновникам, які безпосередньо впливають на виділення та розподіл бюджетних коштів для потреб так званих “народних республік”, – йдеться у повідомленні розвідки.

За інформацією гроші призначені на соціальні потреби населення, проте, передбачається, що за призначенням буде витрачено лише 200 млн рос. рублів ($3 млн).

“Для розподілення решти суми (на задоволення особистих потреб російських та місцевих чиновників), очікується прибуття до Донецька Суркова під приводом участі у травневих святах”, – додали у ГУР.

Нагадаємо, у лютому 2016 року в СБУ розповіли про візит Суркова в “ДНР” та “ЛНР”. СБУ підозрює Суркова у створенні терористичної організації “ДНР”.

Скільки чиновники отримають відкату з ремонту школи героя Небесної Сотні?

Сепаратисти навмисне заразили мене гепатитом C