Рюкзак “Енріко Бенеті” вартістю 300 гривень викрав з магазину “Планета Секонд-Хенд” невідомий

Поділитися

Про крадіжку із заявою звернулася до правоохоронців обласного центру мешканка Тернополя. Вона повідомила, що близько 11:30 чоловік, який перебував в магазині, виніс рюкзак. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний сорокарічний тернополянин. Він у всьому зізнався і крадене повернув.

Статтю 185 ККУ інкримінують правоохоронці жителю Шумського району. Його звинувачують у крадіжці грошей. За словами потерпілого тернополянина, невідома особа заволоділа його банківською карткою та зняла з неї 1600 гривень. Проведеними слідчо-оперативними заходами поліцейські вийшли на слід злодія. Він у скоєному зізнався.

Ще одну крадіжку приватного майна розкрили поліцейські Тернопільського відділу поліції. 24 червня до них із заявою звернулася двадцятитрьохлітня тернополянка. Дівчина повідомила, що у неї біля 16:00 з лікарняної палати хтось викрав мобільний телефон “Нокіа 202”.

Як стало відомо у ході слідства, до крадіжки причетний житель обласного центру, 1985 року народження. Його на гарячому того ж дня піймав на вулиці 15 Квітня, неподалік ринку “Оріон”, житель Тернополя.

У нього правоохоронці вилучили 4 мобільних телефона. Чоловік повідомив, що усі засоби зв’язку викрав з лікарні. Поліцейські перевіряють крадія на причетність до інших злочинів. Триває слідство, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Як шахраї видурюють гроші в довірливих тернополян

Невідомий у Тернополі викрав з магазину у торгово-розважальному центрі “Подоляни” жорсткий диск