Мережі регочуть над фото людей з червоної доріжки кінофестивалю в Одесі

Поділитися

366965bf80089c1e2fb54e9e73b7db90-e1469535913373-756x425У мережі продовжують потішатися через безглузді і відверто позбавлених смаку вбрань публіки на червоній доріжці під час закриття 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ).

Відповідні фото з’явилися на сторінці українського паблік про несмак “Рагу.лі” в соцмережі Facebook.

“Колір доріжки на ОМКФ – єдине, що видавало те, що це була червона доріжка, а так було схоже на те, що це виставка досягнень сільського господарства – голови колгоспів зібралися, щоб показати, по-перше, розмах своїх гаманців, по-друге , своє нестримне шаленство в стилі, по-третє, що наша земля непогано годує (іноді навіть занадто). Думка про те “Так що ж це таке! Пороблено їм чи що? “Мене не відпускала. Наступного року пропоную організаторам разом з квитками роздавати бажаючим пройти по червоній доріжці бодай хоч якусь інструкцію, тому що в цьому році навіть дрес-коду, здається, ніякого не було, ви це побачите на фото “, – їдко помітила автор блогу.

Далі вона детально описала свої враження під фотографіями.

 

“Так хочеться якоїсь етики.

Пера, і пензля, і струни.

Якоїсь дивної поетики

в шляхетських німбах сивини.

Натомість маєм бздуру модню,

амбіцій вистріпаний рюш.

І чорний викид сірководню

з отруєних століттям душ”, — цитує класика автор блогу про несмак.

“Навіть курок-гриль запросили на закриття ОМКФ”, – іронізує над засмагою однієї з гостей автор.

“Це вже навіть не рококо, що не бикоко, що не Кококо, це якесь протяжне кокококококококоооооо”, – з сарказмом зазначила блогер.

 

“V – значить Vендетта Дизайнер сукні помстився трохи більше ніж повністю, підкресливши все те, що не треба, і приховавши все те, що можна було б показати.”, – Зазначила автор.

Однак це плаття ще більш феєрично виглядає ззаду:.? “Побачивши сукню ззаду я скрикнула не менше сильно, ніж цей упоротий котик Або що це за чудовисько Може, концепт сукні такий же, як і брати з собою погану подружку, щоб краще виглядати на її тлі? ”

“Загальні фотографії червоної доріжки викликали якийсь параліч м’язів обличчя Зате до кожного кадру одна і та ж підпис вже в самому кадрі готова. – Герої соціалістичної праці”, – не вгамовується автор.

Частина гостей виглядала як експонати музею, інша – як відвідувачі.

“Господиня вечора одягла сукню з драпіруванням, сподіваючись, що штучно створені складки прикриють справжні Ой.”, – Дісталося і організатору фестивалю, бізнес-леді Вікторії Тігіпко.

 

 

Згадали і про що набирає все більшої популярності грі про покемонів Покемон Go: “. Ой все Рідкісний покемон намагається прорватися крізь плаття”.

І підсумували: “Тепер ви знаєте, якщо вам захочеться на екскурсію в пекло, можете сміливо приїжджати на червону доріжку ОМКФ”.

У свою чергу прес-секретар Міністерства фінансів Дарина Марчак також поділилася забавною добіркою з найбезглуздішими нарядами гостей кінофестивалю, підписавши її: “Звідки ж у наших з вами співгромадян таке феєричне відчуття красивого?”.

korupciya.com

 

Гольський фест 2016: чортківський замок стане порталом для подорожі в часі

Не будь дурой, волонтёр