Мешканка Тернополя отримала титул «Мама року»

Поділитися

Наталя Думка-СолтисВ Україні відбувся фінал Премії «Мама року 2016»! Протягом трьох місяців мами та бабусі з 78 міст країни розповідали свої історії на сайті премії. В результаті голосування відвідувачів сайту і вибору журі 11 фіналісток премії приїхали до Києва на урочисту церемонію нагородження.
Мешканка Тернополя Наталя Думка-Солтис перемогла у Премії в номінації «Стиль». У своїй історії Наталя розповідає: «Стиль, імідж, красивий мейк ап насправді не були моїми супутниками з юних років. Батьки завжди говорили, що у мене красива зовнішність і, незалежно від того, у що я одягнена, – я красуня. Це справді так, проте я прагнула виглядати ще краще. З роками я однозначно досягла більшого успіху у догляді за собою. Проте справді щасливою жінкою я стала, коли чекала нашу принцесу».
Протягом трьох днів уікенду краси переможниці премії «Мама року» поринули в світ краси, дізналися багато корисного на майстер-класах від експертів Премії, відпочили в СПА комплексі та подивилися на себе по-новому після чарівного перетворення в руках стилістів та візажистів.
«Дати мамам можливість змінити обстановку, присвятити час тільки собі, згадати про свої мрії, цілі, відчути себе красивими і жіночними – в цьому суть фінального заходу, – розповідає Анна Гришина, маркетинг директор Лінії магазинів EVA. «Головна мета Премії «Мама року» – нагадати про те, як багато наші мами і бабусі роблять для нас: підтримують всі починання, не дозволяють опускати руки, вірять в нас завжди, навіть коли ми самі в себе не віримо. Бабусям і мамам так важливо знати, що ми це цінуємо».
На урочистій церемонії нагородження Переможниці Премії «Мама року» отримали статуетки, дипломи, які підтверджують почесне звання «Мама року 2016», та подарунки від партнерів.

27 липня на Тернопільщині День жалоби

У Тернополі 74% опитаних вважають, що справи в Україні йдуть у неправильному напрямку