Правоохоронці Тернопільщини затримали підозрюваного у зґвалтуванні дівчини

Поділитися

PM170image003Тримання під вартою – саме такий запобіжний захід обраний підозрюваному у розбійному нападі та зґвалтуванні тернополянки. Про це на зустрічі з журналістами розповів начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

За його словами, правоохоронці Тернопільщини виявили зловмисника на території іншої області, а саме в Одесі. 22 липня його затримали та перевезли до Тернополя.- Чоловік, утримуючи потерпілу і погрожуючи їй насильством та нанесенням тілесних ушкоджень ножицями, вчинив напад на дівчину, викрав у неї мобільний телефон, гроші та зґвалтував. У ході слідчих дій ми встановили, що це представник ромської національності.

Під час слідчо-оперативних заходів стало відомо, що рідний брат ґвалтівника також фігурант резонансного злочину. Він причетний до вбивства таксистки в Підволочиську.

Нагадаємо, що 14 липня поряд з вулицею Лозовецька у Тернополі невідомий напав на жінку. Повідомлення про це надійшло у Тернопільський відділ поліції від місцевого мешканця. На дівчину, яка йшла на роботу через лісосмугу, неподалік залізничної колії та заводу “Молокія”, напав чоловік.

Двадцятитрьохлітню потерпілу із гематомами нижньої повіки ока та забійними саднами бригада швидкої доправила до лікарні. Потерпіла змогла пригадати деякі деталі нападника.

У скоєному підозрюваний зізнався. Він розповів, що трапилося все спонтанно, коли повертався з роботи додому. Після злочину, він одразу пішов на автовокзал і поїхав автобусом до Підволочиська. Там за 700 гривень здав телефон до ломбарду і через день втік до Одеси.

Як каже Олександр Богомол, підозрюваний наразі перебуває у слідчому ізоляторі. Головний поліцейський краю запевнив, що правоохоронці відпрацьовують усіх іногородніх громадян, проводять профілактичні бесіди з ними, аби убезпечити область від злочинності.

Звертається Олександр Богомол і до жителів міста та області, аби люди, які стали свідками злочинів, одразу телефонували на лінію “102”, повідомили “Про все” у  секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

0

Українські перемоги на Тернопільщині

Міжнародний арбітр з питань інтелектуальної власності залишив домен hromadske.tv Роману Скрипіну