Тернопільський Рух Наливайченка “Справедливість” обрав керівника

Поділитися
ss
На фото: радник Наливайченка Руслан Колєсніков, народна артистка України Наталя Бучинська, заступник керівника Руху Наливайченка “Справедливість” Андрій Смеречинський, голова ревізійної комісії Олександр Печений, керівник тернопільської організації Петро Мандзій

У Тернополі пройшла установча конференція нещодавно зареєстрованої в Міністерстві юстиції партії Валентина Наливайченка. Керівником регіональної організації обрали відомого на Тернопіллі громадського діяча та політика Петра Мандзія, його заступником – Андрія Смеречинського.
Основні напрямки діяльності громадсько-політичного руху «Справедливість» – боротьба з корупцією, соціальна та історична справедливість. Про це йшлося під час обласної конференції Руху «Справедливість».
«Ми вже пройшли певний шлях – від створення громадської організації «Антикорупційний рух», плідної роботи у цій площині, до створення партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість», – заявив радник Наливайченка Руслан Колєсніков. – За нетривалий проміжок часу ми зробили досить багато: підтримали та об’єднали навколо себе воїнів АТО та волонтерів у рамках проекту «Армія Гідності». Наш лідер підписав Меморандум про стратегічну співпрацю з Першим добровольчим мобільним шпиталем ім. Миколи Пирогова, що об’єднує військових медиків та волонтерів. Втілюємо в життя План Гідності Валентина Наливайченка, що покликаний підтримати воїнів АТО та членів їхніх родин. Ми, не будучи представниками влади, показуємо і людям, і владі, як системно треба вирішувати нагальні проблеми українців».

За словами новообраного керівника Тернопільської обласної організації громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» Петра Мандзія, за короткий час організовані первинні осередки партії в кожному районному центрі. До роботи залучені громадські активісти. Особлива увага приділяється співпраці з Обласною радою профспілок по питанню створення нових робочих місць, офіційного працевлаштування людей роботодавцями і залучення інвестицій у нашу область.
Наша землячка Наталія Бучинська, народна артистка України, член Політради громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» під час обласної конференції зауважила: «Вже 21 рік працюю на сцені, і ніколи не думала, що піду в політику. Але… В Україні живе моя дитина. І я не хочу, щоб вона емігрувала в пошуках кращої долі. Тому я разом із командою Руху Наливайченка «Справедливість», разом із лідером зроблю не тільки все можливе, але й не можливе для того, щоб Україна мала майбутнє!» – сказала під час свого виступ на обласній конференції народна артистка України.

Готується до друку: «Записник. Сторінки нашого кохання» Ніколаса Спаркса

Патрульні оштрафували нетверезого водія, який заїхав у стовп