У Тернопільській прокуратурі гальмують досі у стилі Януковича і Пшонки

Поділитися

0007h6bdПісля Революції Гідності відбулось чимало змін в Україні. Є позитивні. Правда, значно менше, ніж того б хотілося. Яскравим негативним прикладом є інформування громадськості краю чим займаються прокурори Тернопілля. На сайті обласної прокуратури подаються якісь зашифровані інформаційні повідомлення. Нормальна людина, прочитавши цю абрукадабру, нічого не може зрозуміти. Журналісти, які ведуть кримінал, змушені по крупинках збирати інформацію. Значно цікавіше і якісно працює веб-портал Національної поліції в області.

Щоб далеко не ходити – пропонуємо вам черговий шедевр прокуратури: “Прокуратурою вжито заходи щодо відшкодування до бюджету 325 тис. грн. за порушення законодавства у сфері довкілля

Органами прокуратури області вжито заходів реагування у сфері захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень, у тому числі – щодо порушення природоохоронного законодавства.

Зокрема, органами прокуратури області в судовому порядку зобов’язали порушників відшкодувати до бюджету кошти за допущені порушення законодавства у сфері охорони та використання надр.
На виконання судових рішень за позовами прокурорів упродовж поточного року до бюджету відшкодовано 325 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області”.

Виникають десятки питань:  про яку організацію йдеться? В якому місті чи селі це відбулося? Що порушили? Який об’єкт постраждав? Чому саме такий штраф? За якими статтями це визначили?

Що скажете на цей прокурорський засекречений маразм в совдепівському стилі? Для кого працюють прокурори Тернопільщини?

І телефон втратив, і грошей не дочекався

Велика Британія: Тереза Мей формує уряд