Депутати Тернопільської облради відмовились від запрошення на п’янку з губернатором

Поділитися

_YOTX7JybvsВідкрите звернення депутатської фракції Політичної партії «Громадянська позиція» в Тернопільській обласній раді до Степана Барни та Віктора Овчарука

Шановні керівники області!
У відповідь на Ваше запрошення нам, як депутатам Тернопільської обласної ради, взяти участь в офіційному прийомі, яке ви організовуєте сьогодні ввечері в місті Кременці у готельно-розважальному комплексі «Панорама-Центр» з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, повідомляємо наступне.

Ми, члени фракції партії «Громадянська позиція», НЕ МОЖЕМО прийняти ваше запрошення з огляду на важку соціально-економічну ситуацію на Тернопільщині та загалом в Україні, викликану затяжною війною на Сході та безрезультатними економічними реформами влади.
Водночас зазначаємо, що подібні фінансово затратні заходи в умовах повного зубожіння наших земляків є нічим іншим, як марнотратством та проявом цинізму і неповаги до свого народу.
Окрім цього, останні трагічні події на Борщівщині, а також щоденні звістки про убитих наших хлопців на Сході, змушують нас, свідомих українців, схилити голови у хвилині мовчання та щирій молитві за безневинно загиблими, а не проводити час за розкішними застіллями і нещирими тостами.
На наше глибоке переконання сьогоднішній так званий офіційний прийом організовується в кращих традиціях регіоналів та їх колишнього керманича на Тернопільщині Хоптяна.
Викликає подив чому, заходи з відзначення 25-річниці перенесли з обласного центру, де зароджувалась Українська Незалежність, а замість таких заходів, як наприклад, урочиста сесія Тернопільської обласної ради з нагоди Дня Незалежності, депутатам пропонується вечірка в готельно-розважальному комплексі.
Тому ми звертаємось до колег, усіх депутатів Тернопільської обласної ради, підтримати рішення нашої фракції та також відмовитися від участі у так званому «бенкеті під час війни». Пропонуємо зекономлені кошти передати на потреби Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини та дітям-сиротам загиблих учасників АТО.
За дорученням фракції,
голова фракції
Лариса Римар

Професійні сертифікати для логістів

Патрульні оштрафували в серпні 60 нетверезих водіїв Тернополя