Клуб Ділових Людей запрошує на Тижні підприємництва у Тернополі

Поділитися

З 29 серпня по 2 вересня Тернопільська обласна державна адміністрація організовує Тиждень підприємництва – ряд навчальних, комунікативних та ознайомчих заходів для розвитку малого та середнього бізнесу регіону. Серед заходів у програмі проекту – заходи Клубу Ділових Людей – семінар «Сучасні тенденції у стратегії бізнесу» та Ternopil Networking Event.
29 серпня директор бізнес-школи Клубу Ділових Людей Руслан Бельтюков розповість тернопільським підприємцям про тренди сучасного ринку, які впливають на формування стратегії компанії, позиціонування та рекламні бюджети, питання лідерства, комунікації між власником та топ-менеджером. Початок семінару «Сучасні тенденції у стратегії бізнесу» о 14:30 (м. Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8, ауд. 503). Деталі: http://goo.gl/A40H6e
30 серпня Клуб Ділових Людей організує традиційний Networking Event. Під час нетворкінгу учасники презентують власний бізнес, шукають партнерів та клієнтів відповідно до попередньо сформованих запитів, а також у невимушеній атмосфері обговорюють власні цілі, ініціативи, плани та очікування. Програма заходу побудована так, щоб кожен учасник зміг налагодити ділові контакти з десятками потенційних партнерів та клієнтів. Початок о 9:30 (місце проведення узгоджується). Деталі: http://goo.gl/aEomkK.

14 серпня у Заліщиках бухатимуть під DZIDZIO

В селі Городище відбулись урочистості до Дня села