Вітаємо з Днем Незалежності: «Покоління сміливих» Андрія Кокотюхи

Поділитися

Андрій Кокотюха. Покоління сміливих. Ілюстрація до розділу 1991 рікДо Дня Незалежності, ювілейної дати, видавництво «Vivat» готує подарункове видання для всіх українців — «Покоління сміливих. Україна: 25 років незалежності» Андрія Кокотюхи.
Андрій Кокотюха — відомий письменник, сценарист та журналіст. Автор та упорядник понад 50 книжок. З 2012 року – «Золотий письменник України». За його сценаріями знімають теле-шоу, а за книжками — кінострічки. Та сьогодні спеціально до знаменної дати автор готує унікальну книжку — знакову для незалежної України.
Видання «Покоління сміливих» — це своєрідне резюме перемог, зріз культурного рівня незалежної держави. Книга висвітлює не лише найбільш знакові та ключові події всього періоду незалежності — з 1991 по 2016 рік, а й деталі, які об’єктивно передають атмосферу та присмак минулих років.
У подарункове видання вміщено 18 ексклюзивних коментарів видатних українців про події, що стали рушійними у побудові незалежної держави. Своїми думками та міркуваннями ділилися: перший космонавт незалежної України та Герой України — Леонід Каденюк; лідер гурту «Воплі Відоплясова», вокаліст та композитор — Олег Скрипка; письменник європейського рівня, володарь премії Президента України — Сергій Жадан та інші. Ті, ким Україна сьогодні дійсно пишається.
«Покоління сміливих» — видання високої поліграфічної якості та дизайну. Містить велику кількість яскравих фотографій.
Вперше видання буде представлено самим автором на Форумі видавців у Львові.

Андрій Кокотюха. Покоління сміливих. Ілюстрація до розділу 2016 рік

Журналісти тернопільської районки не лягли під владу

Підприємництво у сфері енергоефективності та альтернативної енергетики: виклики та можливості