Найвідомійший Drum&Bass DJ Tapolsky повертається з АТО відсвяткувати ювілей

Поділитися

Відомий український DJ Tapolsky повертається, щоб відзначити свій день народження! Святкування ювілею відбудеться 1 жовтня. Вечірка T40, на якій зберуться найближчі друзі, відбудеться в клубі SENTRUM!

«Так вийшло, що мені скоро 40 і начебто я народився нещодавно, за часів Брежнєва, а вже ювілей, – говорить DJ Tapolsky. – Відзначати його будемо разом з вами, 1 жовтня, в Києві. Я давно не грав в улюбленому місті drum&bass, тому приходьте обов’язково, будемо танцювати, як і 5, і 10, і 20 років тому. Також будуть мої колеги-побратими – Redco, Lime Kid, VovKING, Stinger, B2B, Against, Zloy, X-Gun », – коментує Анатолій.

Під час сету DJ Tapolsky не обійдеться і без живого вокалу. З ним заспівають Тоня Матвієнко, LAMA, Віктор Павлік та дочка Тапольского Уляна.

DJ Tapolsky відомий своєю співпрацею з багатьма українськими артистами: Олегом Скрипкою, Тонею Матвієнко, групами Скрябін, ТІК, O.Тorvald і іншими.

Після початку АТО в Україні він не зміг придушити в собі почуття патріотизму і пішов захищати Батьківщину. але улюблену справу не залишив. Будучи солдатом 3-ої мінометної батареї під час відпустки (в квітні 2016 року) він відіграв на розігріві перед концертом всесвітньо відомої групи The Prodigy, після чого знову повернувся в зону АТО. Зараз Tapolsky продовжує службу в армії, але 1 жовтня приїде до Києва, щоб зустрітися з друзями в свій 40-й День народження

Порносайт запропонував Роскомнадзору преміум-аккаунт

Іловайський щоденник: вечір пам’яті у Тернополі