Секрети сексу та кохання: п’ять цікавих фактів про фільм і п’ять причин для його перегляду

Поділитися

sekrety_6Сьогодні вийшов у прокат фільм з аурою абсолютної свободи та присмаком літа – «Секрети сексу і любові».

Неможливо уявити, щоб зйомки еротичної комедії у прекрасному Мадриді проходили заурядно. Наприклад, для дослідження пікантної теми Пако Леон неодноразово відвідував місцевий клуб свінгерів, ховаючи лице за мексиканською маскою, щоб ніхто не впізнав у ньому відомого іспанського режисера та шоумена.

sekrety_3Режисер картини не просто скрупульозний у роботі, він ще й великий естет. Так, для однієї зі сцен він особисто купував полуничне морозиво, тому що точно знав якого воно має бути кольору.

Багатьом персонажам дісталися імена акторів, які їх грають. «Спочатку ми називали один одного справжніми іменами просто через лінощі, але потім я відчув, що дещо, що відбувається у фільмі стає реальним. Це змушувало акторів виходити із зони комфорту і сприяло справжній близькості».

12614879Щоб досягти ефекту максимальної природності дії, актори не завжди знали де розташовані камери.

Пако Леон нікому не давав читати сценарій цілком, він відкривав його поступово, усно. «Я не люблю фіктивності та награності. Для мене важливо, щоб актори були повністю розслаблені, реальними учасниками того, що відбувається. Це дає простір для імпровізації. Адже коли актор знає всі лінії і чекає на репліку, що він не слухає партнера. Набагато цікавіше, коли він не знає, що йому скажуть у відповідь. Коли ж діалоги завчені напам’ять – це пахне мильною оперою».

ТОП-5 причин для перегляду «Секретів сексу та кохання»
1. Тому що ламає табу
2. Тому що персонажі сповнені щирості та правдивості
3. Для того, щоб пізнати Мадрид ізсередини
4. Заради поповнення плейлиста дивовижними іспанськими саундтреками
5. Для того, щоб вийти з кінотеатру з загостреним бажанням жити

В Лановецькому комунальному підприємстві по благоустрою виявлено втрат на суму понад 130 тис. гривень

Шокирующие цены на сумки женские оптом!