Відпочинок у Карпатах припаде до душі кожному

Поділитися

Якщо ви вирішили відпочити від міського шуму, привести до ладу думки та подихати кришталево чистим повітрям, то виш вибір – Карпати. Відпочинок в Карпатах – це ексклюзивна можливість без величезних фінансових витрат і закордонних поїздок відпочити та оздоровитися.

Провести час у горах можна по-різному. Хтось обирає садиби зеленого туризму, де основний акцент на віддаленість, затишок і спокій. Такі садиби – своєрідні гірські готелі, але менш людні і пафосні. Тут створені умови проживання, найбільш наближені до місцевих, щоб приїжджі могли на кілька днів змінити звичний ритм і стиль життя на неквапливий сільський.

Місцева кухня є теж особливою. Традиційні гуцульські страви, які готують господарі для гостей, вражають своєю різноманітністю. Де, як не у горах, найбільше смакують зранку зібрані гриби, екологічно чисті молочні продукти, ягоди та фрукти з свого саду.

Гірськими стежками до омріяного спокою

Якщо ви любитель активного відпочинку, то вам теж шлях в Карпати. Розроблені гірські маршрути так і ваблять своїми звивистими стежками у гори. Тут не тільки найвищі гори сягають своїми вершинами у небо, а й природнім полотном розстелені зелені галявини, де зручно розікласти палатку і залишитися на ночівлю.

Спустившись з гір, вашу увагу приверне неглибока, але бурхлива гірська річка з численними порогами і крутими поворотами. Для екстремалів це саме те місце, де можна покататися на байдарках.

Який би спосіб відпочинку ви не обрали, враження від прожитих у горах днів залишаться на весь рік.

Готелі Карпат чекають на туристів

Мабуть, найпопулярніший готель в Карпатах – це Буковель. Сюди щороку з’їжджаються тисячі туристів, яких приваблює краса первозданних гір. Чому це місце таке популярне?

1. Для туристів створені умови проживання, максимально наближені до міських. У містечку функціонують спа-салони, спортивні центри, перукарні, що дуже зручно для жінок, які, навіть відпочиваючи, доглядають за собою. А також для спортсменів, які не переривають тренування.

2. Різноманітність турів та екскурсій, які адміністрація готелю пропонує клієнтам, задовольнить навіть найвибагливішого туриста.

3. Амплітуда цін на послуги готелю прийнятна як для зіркових гостей, так і для середньостатистичного клієнта.

Але Буковель – не єдиний готель, що гідно приймає відвідувачів. Ви можете оселитися і в менших, але таких же комфортних готелях, які пропонують райцентри Прикарпаття.

Зрештою, неважливо, де ви відпочиваєте у Карпатах – в готелі чи індивідуальних садибах, головне, щоб відпочинок був корисним, цікавим та змістовним.

Тернопільському театру потрібен автобус

Неподалік Тернополя виявлено схованку зі зброєю