Влада Теребовлянщини дала задній хід через скандал у Варваринцях

Поділитися

imageПеремогою завершилась кількамісячна боротьба частини жителів сіл Варваринці, Налужжя та Струсів проти знищення частини лісу і пасовищ заради створення на цих землях піщаного кар’єру!
Відразу зауважу, ЩО ВИРІШАЛЬНОЮ, як виявилось, БУЛА ПОЗИЦІЯ голови ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ СТЕПАНА БАРНИ, котрий, ЯК І ОБІЦЯВ, ПІДТРИМАВ ЛЮДЕЙ, за що ЙОМУ ЩИРО ДЯКУЄМО!!!
Саме тому, на нашу думку, ЗА ОДНУ НІЧ так радикально змінилась “думка” й Струсівського сільського голови Бойка, котрий вже САМ ПРОСИВ депутатів райради СКАСУВАТИ їх попереднє рішення (№145 від 24-го травня 2016 року)!
Хочеться подякувати й депутатам Теребовлянської районної ради та її голові Смільському І.М. за те, що вони ТАКИ СТАЛИ ПО ОДИН БІК З ГРОМАДСЬКІСТЮ та ОДНОГОЛОСНО ПІДТРИМАЛИ СКАСУВАННЯ попереднього свого рішення. Розуміємо також, що ЦЕ МОЖНА БУЛО Б ЗРОБИТИ ЗНАЧНО ШВИДШЕ… якби не було “ТИСКУ ЗВЕРХУ”, адже тут замішаний один з депутатів ВР.
І саме ОСНОВНЕ, вся ця “історія” доводить, що КОЛИ ЛЮДИ РАЗОМ, то МОЖУТЬ ПОБОРОТИ несправедливість та беззаконня! ВСІМ ТИМ, ХТО БРАВ УЧАСТЬ У БОРОТЬБІ – ВЕЛИКЕ СПАСИБІ та ШАНА!!!

Ігор Дзвінка
P.S.
Сподіваємось, що БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ОБГОВОРЕННЯ З ГРОМАДЯНАМИ, подібні рішення “ПРОПИХАТИСЬ” БІЛЬШЕ НЕ БУДУТЬ!

image2

Ехо бразильської олімпіади прокотилося Тернополем

Арсен Мірзоян виступив на Respublica FEST та створив мурал у Кам’янцю