Як відключити показ реклами у Facebook

Поділитися

Нещодавно Facebook запустив нові функціональні можливості своєї рекламної мережі, завдяки чому, реклама, базована на інтересах та вподобаннях користувачів соціальної мережі тепер показується не лише всередині Facebook, але й загалом в інтернеті. Як відключити таку можливість, щоб збільшити ваш контроль над приватними даними?

1. Зайти в «Налаштування» сторінки і обрати вкладку «Реклама».

facebookfacebook2
2. Далі – вкладка «Реклама на основі використання веб-сайтів і додатків» – «Чи можете ви бачити онлайн рекламу на основі інтересів у Facebook?» – «Редагувати» і обрати «Вимкнути».

3. Те ж саме з вкладкою «Реклама на основі інтересів зі сторонніх додатків і веб-сайтів» – «Чи можуть ваші уподобання Facebook бути використані для показу оголошень зі сторонніх додатків і веб-сайтів» – «Редагувати» і обрати «Ні».

4. Аналогічно з наступною вкладкою «Реклама на основі показів соціальної активності» – «Хто може бачити вашу соціальну активність разом з рекламою?» – «Редагувати» і обрати «Ніхто».

5. І останнє – видаліть усі уподобання, перейшовши до вкладки «Реклама на основі уподобань» – «Дивитися рекламні уподобання» – видалити, натиснувши на хрестик на зображенні пропозиції.

Це все, хоча згодом доведеться повторювати всі зазначені вище кроки, оскільки відключити рекламу у Facebook назавжди не вдасться, повідомляє watcher.com.ua

О чем молчит зомбоящик?

Беспредел мажоров в центре Николаева