ДемАльянс у Тернополі розповів про квартиру Сергія Лещенка, ігнорування олігархічними ЗМІ та поділився планами у файному місті

Поділитися

Сьогодні у Тернополі відбулась прес-конференція на тему “Відкрита платформа єднання: куди і з ким рухається ДемАльянс”. Члени Правління ДемАльянсу розказали про те, як відбувається об’єднавчий процес, плани партії та цілі на найближче майбутнє, а також про плани з розвитку партійного осередку в Тернополі.

Спілкувались з журналістом “Про все” співголова ДемАльянсу Василь Гацько, член Правління ДемАльянсу Максим Черкасенко, член Правління ДемАльянсу та співзасновний ВГО “Нова Країна” Владислав Оленченко та голова Тернопільського осередку ДемАльянсу Віталій Кудлак.

Торкнулися під час прес-конференції й питання співголови ДемАльянсу Сергія Лещенка, “квартирне питання” якого прогриміло на всю Україну…
“Об’єднавчий процес почався: ми дали йому публічний старт. Перед нами стоїть висока мета – перемогти на наступних виборах. Історія з об’єднанням має єдину ціль. Це зміни в країні. Поодинці робити їх майже неможливо. Останні два роки продемонстрували, що коли ми розбіглися після Майдану по різним політичним партіям, ініціативам, дехто — по політичних проектах, то втратили вплив на ситуацію в країні. В Українців нарешті з’явилася альтернатива проолігархічним політичним проектам”, – вважає Василь ГАЦЬКО, співголова ДемАльянсу.

demAlans ternopil

Автомобільні шахраї активізувались у Тернополі

Вирішується доля не владики Мстислава, а цілої УАПЦ