Гурт “Без обмежень” їде в Тернопіль з новими піснями

Поділитися

bezobmezhen1429 жовтня гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” зіграють концерт в тернопільському клубі “Хмільне Щастя”. Цей концерт стане завершальним в осінньому турі гурту Україною.
Позаду вже 7 концертів, що пройшли з аншлагами. В столичному Докер пабі та львівському клубі Picasso настільки, що квитки за столами закінчились задовго до виступу, і було повідомлено про повний sold out!

Час не стоїть на місці і гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ невпинно рухається вперед. Зараз активно йде робота над новою програмою. І саме на концертах в осінньому турі можна буде вперше почути нові пісні з майбутнього альбому, що має вийти навесні наступного року.

Ця осінь стала для гурту бурхливою і насиченою подіями – нове відео, презентація першого синглу «5хвилин» з майбутнього альбому, участь у популярному шоу «Х-фактор» на каналі СТБ та великий тур Україною.

На «Х-факторі» музиканти виконали свою пісню «Без неї ніяк». Публіка гаряче зустріла гурт, під час виступу люди почали аплодувати та вставати зі своїх місць. Не менш емоційною та позитивною була і реакція журі:

Костянтин Меладзе:«Мені просто дуже сподобалося. От дуже. Справжні чоловіки грали справжню рок-музику. Прекрасна пісня, що буває вкрай рідко тут у нас, варта того, аби подобатися мільйонам людей… Я кажу чотири рази «Так».

Андрій Данилко: «Я вважаю, що це блискуче».

Юлія Санина: «Дуже класна пісня. Що важливо, вона не схожа ні на стиль «Океану Ельзи», «Бумбоксу» чи «Другої Ріки», тому що двійників у нас вистачає».

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ отримали не тільки схвальні оцінки, а й чотири “Так” від суддів і продовжать участь у шоу. Подивитись сюжет з виступом можна тут https://youtu.be/mCLXFo0eJGs.

А тим часом триває осінній тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. В гастрольному розкладі гурту – 10 міст України.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. Хочете перевірити на що здатні ці хлопці? Тоді, не зволікайте, беріть друзів та сміливо прямуйте на концерт!

29 жовтня 21:00
Хмільне Щастя
Квитки – 80 грн.
Продаж квитків: – gastroli.ua/events/3494 або в ЦУМі (відділ Konica)

Найближчі концерти БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

27.10 – Івано-Франківськ, PanoramaPub
28.10 – Львів, PicassoClub
29.10 – Тернопіль, Хмільне Щастя

***

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях… В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. У 2007 році БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ випускають альбом «Underground» та знімають дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015-го завершилася робота над альбомом «#DИХАЮТОБОЮ». До диска увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції «Налий мені вина», «Зима» та пісня «Мамині Слова».

На сьогодні гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував більше 40-ка пісень,  8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах  – «Червене вино», «Рок’ N ‘Січ», «Октоберфест», «Rock Summer Fest. By ПростоРадио», «TattoCollection», «Рок-Булава», Арт-Пікнік Слави Фролової, «Тарасова Гора», «Трикутник», Atlas Weekend, «Ше.Фест» та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. Пісні та кліпи «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ»  можна почути та побачити в теле- та радіо-ефірі багатьох радіостанцій та телеканалів України.  Зараз музиканти працюють над новим матеріалом. 

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Склад гурту сьогодні:
Олександр Адаменко – бас-гітара;
Іван Зіменко – ударні;
Андрій Радько – гітара;
Сергій Танчинець – фронт-мен.

Контролем розслідування вкрадених коштів тернопільського Майдану займеться й обласна прокуратура

8 листопада у Тернополі відбудеться вечір романсу “Струни серця