Керівник Тернопільського облвійськомату Катинський вимагав 280 тисяч гривень у підлеглого за призначення на керівну посаду

Поділитися

katynСБУ затримала на багатотисячному хабарі одного з керівників тернопільського облвійськкомату

30338323551_911dc12574_oКерівника Тернопільського обласного військового комісаріату-  Володимира Катинського викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою.

Здирник вимагав від свого підлеглого 280 тисяч гривень за сприяння у призначенні на керівну посаду.
Правоохоронці затримали полковника у робочому кабінеті під час отримання ним частини обіцяної «винагороди» у розмірі 66 тисяч гривень.

Військовою прокуратурою проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання стосовно повідомлення військовому комісару про підозру та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомили “Про все” у прес-центрі СБ України.

16-765x510
Сьогодні в облвіськоматі зробили заяву по Катинському (на фото). Представник, який робив заяву: тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковник Олександр Скумбрій

Чи будуть мати нові громади свої сайти?

На Чортківщині селяни перекрили дорогу через побрехеньки чиновників