На Тернопільщині пограбували “Нову пошту” за 3 хвилини

Поділитися

Три хвилини знадобилося крадієві, аби зайти, викрасти гроші та втекти. Не вберегли приміщення “Нової пошти” ні металеві решітки на вікнах, ні приватна охоронна фірма та відеоспостереження. В ніч з 4 на 5 жовтня близько третьої години ночі невідомий проник до установи та викрав гроші.

Про крадіжку більше шістдесяти двох тисяч гривень до Теребовлянського відділу поліції повідомили працівники закладу. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група та експерти. При попередньому огляді приміщення стало відомо, що невідомий проник всередину, зламавши решітку та віджавши металопластикове вікно.

Металевий сейф, кажуть слідчі, був вмонтований у прилавок. Злодій ломом виламав замок та викрав гроші. На усе це невідомому знадобилося лише 3 хвилини. Сигналізація, яка спрацювала у момент проникнення, також не стала на заваді. Приватна фірма охорони, яка стежила за об’єктом, приїхала, але злодія уже не було.

Його зафіксувала камера відеонагляду. Чоловік середньої статури, був одягнутий у кашкет, на обличчі лижна маска або панчоха, камуфльований військовий кітель, камуфльована жилетка, робочі рукавиці, штани, схожі на джинси, берци.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто можливо щось чув чи бачив, повідомити на лінію “102” або за номерами у Теребовлі(03551)2-12-45 чи у Тернополі 27-15-15.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Триває слідство.

У селі Метенів на Зборівщині сусіди знущаються над старенькою

У Чорткові юний кавалер виявився нікчемним злодієм