Олена Підгрушна розлучилась з Олексієм Кайдою

Поділитися

kajda pidgryshna 2Олімпійська чемпіонка з Тернополя Олена Підгрушна офіційно розлучилася з екс-чоловіком – колинішнім нардепом від ВО “Свобода” Олексієм Кайдою. Кайда програвши вибори у столиці працевлаштувався заступником мером Івано-Франківська.
Про розлучення розповіла  біатлоністка під час нещодавньої веб-конференції на одному із українських сайтів.

– Це правда. З Олексієм Кайдою ми офіційно розлучені. – заявила Олена Підгрушна. Про причини розлучення пари біатлоністка не повідомила.

Нагадаємо, що Підгрушна та Кайда побрались у 2013-му році. Познайомилась колишня пара у 2011 році під час нагородження біатлоністки за здобуту срібну нагороду на чемпіонаті Світу. Олімпійська чемпіонка минулого року повернулася у спорт після річної перерви. За рік відсутності вона встигла попрацювати заступником міністра молоді та спорту України, а також безуспішно намагалась завагітніти. Зараз тернополянка активно готується до нового сезону, який стартує за місяць. – Я з нетерпінням чекаю початку нового сезону, – каже Олена Підгрушна. – Мені цікаво працювати з тренером збірної Урошем Велепцем. Хочеться якнайшвидше побачити, які результати мені вдасться показати на трасі проти своїх суперників, повідомляє 20minut.ua

Нардеп “Блоку Петра Порошенка” вніс у свою декларацію церкву

На Хеловін тернополяни, які мешкають біля кладовища, сидітимуть без світла