Тернополяни пікетували кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури

Поділитися


Сьогодні вранці у Тернополі, на вулиці Князя Острозького,10 члени споживчого кооперативу “Олімпія Б” провели пікет кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області. Причина такої незвичної акції крилась у тому, що адвокат Іван Бочан зупинив свою адвокатську діяльність 12 вересня 2016 року. Проте він й надалі продовжував здійснювати свою діяльність.

Пікетуючі вимагали розглянути даний факт на засіданні дисциплінарної палати кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області. Згідно статті 32 ч.5 Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”, протягом строку зупинення права на заняття адвокатською діяльністю, адвокат не мав права її здійснювати. У скарзі комісії голова споживчого кооперативу “Олімпія Б” Галина Теличко просить прийняти рішення про позбавлення Івана Бочана права на заняття адвокатською діяльністю.

piket piket2 piket3 piket4 piket5 piket6 piket7Про жахіття і безправність в судах, які кояться зараз в Тернополі розповіла журналісту інтернет-газети “Про все” Галина Теличко. Пікетуючі мають підозри, що така вседозволеність у тернопільських судах стала можливою через родинні стосунки і кровну спорідненість матері мера Тернополя та адвоката. Причиною ж пікету членів споживчого кооперативу “Олімпія Б” ( відомих у народі як “постраждалі пайовики Щепановського”) стало те, що вони мають судові процеси, де інтереси протилежної сторони представляє адвокат Бочан Іван Павлович.


Інтернет-газета “Про все” готова надати слово для коментування цієї ситуації адвокату Бочану та представнику кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області.

У Дніпрі звільнили актрису, яка підтримала побиття військового у театрі

Завтра у Тернополі відбудеться тренінг засновника MagneticOne Руслана Савчишина