14590231_1173758896014331_3643754268281410030_nКиянин Володимир Манько у Фейсбуці оприлюднив пост про ковбасу так званого “відновленого тернопільського м’ясокомбінату”, який належить сумнозвісному Івану Чайківському
Киянин пише:”У кого слабкі нерви цей пост не дивитись!!! Дітей заберіть!!! Приїжджав товариш, привіз гостинців від своїх родичів. Оце так “смакота”. Певно після такого стану веганом. Якийсь бездомний песик на вулиці зрадів такій манні небесній, хай хоч йому радість. Бо я другий день нічого не можу їсти. Для справки – то ковбаса з файного міста Тернополя, куплена в магазині “Барвінок”, чеки магазин не дає, знаходиться в супермаркеті, але саме за ковбасні вироби сплачуєш на місті, а потім вже все інше – на звичайній касі на виході. Ковбаса ж відпускається без чеку – просто продавець собі в зошита записує. Щодо “цілісності” ковбаса була ціла, не на “відріз” й додатково була запечатана в прозорому плотному герметичному пакеті, маркером на якому було написано “довб” чи щось на кшталт”.

Як вдалося з’ясувати журналісту “Про все”, тернопільський м’ясокомбінат орендує в “Барвінку” площу, щоб продавати свою продукцію. На оприлюдненій киянином фотографіях помітно частину логотипу бридкої ковбаси тернопільського м’ясокомбінату.

14563333_1173758926014328_5947831454736013833_n 14520378_1173758899347664_7244267700824216181_n 14502885_1173758892680998_269378504749114364_n
А тепер ми продемонструємо, чому таку продукцію можна реалізувати без чеків…

desert
feda2
feda3
feda4

desert

11 comments

  1. Андрій

    Не хочу нікого захищати,чи звинувачувати, але слід уважно придивитися на фото. Дивно як так звана миша майже ціла, не розмелена у мясорубці, думаю щось тут не так. Ліпше зробити пост з висновком санепідстанції, чи іншої уповноваженої на такі речі установи.
    Сам купляв , споживав, якість відповідає ціні, солоновата правда , як і всі теперішні ковбасні вироби.
    Продають дійсно без касового обладнання, як пояснили, тимчасово, не встигли установити, чек на вимогу видали.
    Думаю та особа яка зробила цей пост, виконує чиєсь не дуже як би це мягко сказати замовлення. На ринку даних виробів зявився серйозний конкурент.


    1. Author
      Борис

      У вихідні боти Чайківського реагують досить повільно на справедливу критику… фото реальні… про яка замовлення може йти мова, якщо людина не може з’їсти ковбаси? Чайківському треба мати мужність публічно вибачитись..а в Ланівцях, напевно, всю зиму на колінах простояти на площі за той сморід, що він кілька років робив своєю свинофермою… щодо чеку- це основа як відстояти свої права.. не має чеку -гуляй вася..так людей можна дурити до кінця світу… правда, після цієї мишачої історії навряд чи попит на ковбасу буде..він і до того був мінімальним.. поганої якості фактично увесь асортимент у тернопільського м’ясокомбінату

      1. Анонімний

        Борис колись тут теж була ферма і ніхто нічого проти немав! Люди жили своїм життям і хоч воно “смерділо” та все ж , була робота, і гроші… а те що зараз придумають це не факт! Можливо були конкуренти, можливо вони хочуть піставити Чайківського, все може бути. домоглися активісти того шо закрили ферму? Так домоглися, але їм того мало, потрібно ще щось знайти, щоб з світу зжити! Не розумію таких людей, які заздрять і хочуть інших погубити, адже продаж іде справді непогано. ППро те люди тепер не мають роботи, що їхати в Тернопіль? Влаштовуватись десь там прибиральницею підмітати після кожного? Ні ! Ті хто це робить ше отримають позаслухахбо заздрість це погана характеристика!

  2. Надія

    Не вірю!!!! Придівіться уважно до фото. Ковбаса розрізана дальше, так званої миші. А миша ціла і неперпемелена разом з ковбасою. тут явно, хтось спеціально наговорює на виробництво чи пана Чайківського.

  3. мишка бігла хвостиком махнула

    Хто хоч раз робив дома ковбасу знає, що спочатку мелеться фарш, а потім набивається кишка або церата, як у Тернопільського м”ясокомбіната. Тому невідомо, на якому етапі технологічного процесу пробігала поряд з обладнанням (або знаходилась у шприці для набивки ковбаси) та злощасна миша. Щоб мишей не було в ковбасі, їх не повинно бути в цеху. Але це при належній організації виробництва, А як організовує виробництво пан Іван знає вже вся область. Тупо жлобить гроші на дотримання існуючих законів: писаних державних і неписаних людських. Впевнено можна сказати, що весь негатив, який з”являється в ЗМІ на пана Івана, не є замовним. Ніхто його так не тролить, як його власна жадібність та “панське” відношення до людей – до контагентів по бізнесу ( що роками чекають повернення боргів або вишушені тішитися мізерній орендній платі за пай), до підлеглих в колективі ( за якими шпигує ціла армія найнятих “бувших” і куплених “діючих” пагонів), до найманих роботяг ( які не отримують гідної зарплати і тікають до Польщі). АЛЕ ТАКОГО НЕПРОСТОГО ПАНА З ЦЬОГО ІВАНА ЗРОБИЛИ ПРОСТІ УКРАЇНСЬКІ ХОЛУЇ

    1. Василь

      Чайківський у нас платить досить високу орендну плату за земельний пай…Найбільша плата в регіоні

  4. Dzen

    Взяв якось тої ковбаси з тернопільського м’ясокомбінату біля приміського автовокзалу, у новому ринку-клітці відкрили м’ясний відділ.. той виріб важко назвати ковбасним… смак – жах.. питав потім тих продавців, що ж ви продаєте? чи ви б таке їли.. сказали, що найняті працівники..а ковбасу, по-секрету, теж не їдять..

  5. Олексій

    Вся Тернопільщина знає, що Чайківський годує свиней хімією.. причому найгіршої якості, тому ті свині й так масово дохнуть..більшість газет мовчать про це..

  6. Андрій, киянин

    Хотів купити ковбаси сьогодні з дружиною. А вона каже з тернопільського м’ясокомбінату не бери. Здивувався. Кажу, а чому? Скинула вона мені ці фото.. Мама-міа. Бачив таке ще при союзі. Тому “народне радіо” з допомогою інтернету зробить свою справу.

  7. Анонімний

    В тому випадку миш могла потрапити у шприц який набиває фарш у оболонку, а перемолоти миш може тільки в кутері

Напишіть відгук