У Яроша “ДІЯ”, а в Надала буде “ДІЙка”

Поділитися

Сьогодні у Тернополі презентували Центр громадського контролю “ДІЙ!”. Працюватиме він в обласному центрі. Звісно, поки прислужники Порошенка-Гройсмана не реалізують так звану адмінреформу і файне місто не стане райцетром Вінницького краю.
reforma_karykaturaУ презентації взяли участь: Василь Томчишин – координатор Центру громадського контролю «Дій!» у Тернополі, Володимир Шевченко – юрист Центру громадського контролю «Дій!» у Тернополі, Максим Макар – помічник юриста Центру громадського контролю «Дій!» у Тернополі;
Марія Іщенко – журналіст Центру громадського контролю «Дій!» у Тернополі; Ростислав Левчук – начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради, якого не підтримала громадськість на посаду заступника голови облдержадміністрації після Революції Гідності, Анна Мєдвєдєва – менеджерка проекту Мережі центрів громадського контролю «ДІЙ!»;
Олександр Дмітрієв – менеджер проекту Мережі центрів громадського контролю «ДІЙ!»,
Юлія Решітько – менеджерка з комунікацій Мережі центрів громадського контролю «ДІЙ!»,
Олександр Ябчанка – менеджер групи Реанімаційного пакету реформ “Медична реформа”. Останній експерт розповів про суть медичної реформи, яка має запрацювати з 2017 року в Україні.

Анонсований Сергій Надал не прийшов на презентацію, хоча  нібито підписав меморандум про співпрацю, метою якого є об’єднання зусиль для формування суспільно відповідальної влади, недопущення корупційних діянь та зловживання своїм становищем посадовими особами, формування конструктивного соціального діалогу між владою та громадським сектором. Словом, анекдот.

Для чого звозили всіх чиновників Тернопільської області до Шумська?

Сексуальною утіхою відпрацювала жителька села Новосілка позичений у сусіда обігрівач