Василь Хомінець може очолити управління водних ресурсів

Поділитися

XominecТернопільське обласне управління водних ресурсів вже тривалий час не має повноцінного начальника. Виконує обов’язки начальника Олег Озеранець – фахівець з понад двадцятирічним стажем в цій галузі. До цього управління очолював Тарас Капуста, який за кілька років значно осучаснив роботу водників.

Цьогорічна водна криза на Тернопільщині надала управлінню водних ресурсів особливого стратегічного значення. Вакантна посада в цій установі вимагає від керівництва Міністерства екології,  Державного агентства водних ресурсів та Тернопільської облдержадміністрації призначити керівником гідного професіонала. Колектив водників таким бачить, звичайно, в.о. начальника Олега Озеранця.

fdsfd_hzak-pngЯк стало відомо тернопільській інтернет-газеті “Про все”, на керівну посаду нібито хочуть призначити Василя Хомінця, колишнього голову Тернопільської облради. Мовляв, після такої поважної посади людину треба десь працевлаштувати. Проте, щоб зайняти крісло начальника управління водних ресурсів, необхідно мати фахову інженерну освіту, чого у вчителя історії Хомінця не має.

Наскільки дана інформація відповідає дійсності, ми запитали у самого Василя Хомінця. Він відверто сказав, що дійсно, його кандидатуру обговорюють, зважаючи на силу колишнього адміністративного авторитету. Проте, він особисто не визначився, тому ствердно сказати чи спростувати дану інформацію про своє призначення – поки не може.

Найрозумнішим ходом столичного керівництва водників було б оголошення конкурсу на вакантну посаду.

 

У селищі Орлівка створено експериментальне стадо з 14-ти водяних буйволів карпатського типу

Мережу підпільних казино викрила СБУ на Тернопільщині