Як журналіст Антон Марчевський з начальником управління транспорту дискутував і ледь не був побитий

Поділитися

13521874_1043535672348211_3724839007381071841_nЖурналіст Антон Марчевський адмініструє на громадських засадах сайт тролейбусників Тернополя. Хлопець доволі якісно виконує свою роботу. Сьогодні наш колега критично подискутував з транспортником №1 Тернополя – сумнозвісним рухівцем та прихованим власником чималої кількості маршрутів у файному місті.

Ось що пише Антон у соцмережі:”Ігор Мединський назвав мене “гімняром” і “психічно хворим” 🙂

А почалося з того, що я випадково його сьогодні зустрів на вулиці Сагайдачного (він повертався з обідньої перерви) і зробив йому зауваження, чому не були вчасно опубліковані графіки тролейбусів маршруту №3. Він мені розповідає, що “все є на сайті міської ради”. Хоча нічого подібного не було. Все що є – це посилання на сторінку сайту КП “Тернопільелектротранс”.

Пояснюю, що я обслуговую сайт КП “Тернопільелектротранс” на громадських засадах, уже 7 років (він до цього моменту про це не знав 🙂 ). Мединський починає закручувати розмову, типу “що таке новий графік” і т. п. Відповідаю йому, що це вивчення думки тернополян та дослідження пасажиропотоку (брав мене на “понт”?)

medun-770x577Виходить така штука: Мединський нахабно підставив керівництво тролейбусного депо! Адже якщо “все є на сайті міської ради”, то ніхто зайвий раз мене не став турбувати за нові графіки на сайті КП “Тернопільелектротранс”.

Я ж про нові графіки дізнався чисто випадково кілька днів тому від кондукторів. А виявляється, зміни діють ще від 27 вересня! Про це мені сказали у депо, куди я звернувся за уточненням.

Під час моєї перепалки з Мединським підходить Олег Вітрук, заступник Мединського. Починає мені розповідати про функції адміністратора сайту. Я наполягаю на своєму, питаю уже жорстким тоном: чому графіки вчасно не прислали? Вітрук мені відразу мені, чого це я тон підвищую на них. Я пояснюю, що я не є їхнім підлеглим, а свою роботу вони виконують неякісно. А Мединському сказав, що нагадаю йому за 30-ту маршрутку (хто в курсі – той знає). Пана начальника в кінець вивело, і той обізвав мене “гімняром” і “психічно хворим” 🙂 Мовляв у мене немає підтримки 🙂 А ще сказав мені: “Зараз як розвернуся і дам тобі…” Я у відповідь: “Ну давайте, при людях…” Не знаю, чи це було звичайне залякування, чи справді у пана Мединського (і, можливо, у пана Вітрука, адже він з Мединським заодно) є такі нехороші наміри, але я це сприйняв без образ. Натомість пообіцяв у разі чого вивести їх обох на чисту воду.

Нові графіки тролейбусів маршруту №3 на сайті КП “Тернопільелектротранс” опубліковані вчора увечері. Сьогодні або вже завтра я зі своїм другом Андрієм Окрутним ми розклеємо ці графіки на зупинках по вулиці Текстильній, оскільки саме там було найбільше нарікань щодо відсутності інформації про зміни.

Дані графіки є тимчасовими, адже як тільки з Чехії надійдуть обіцяні гармошки, на маршрут додадуть ще два тролейбуси, тож розклад знову зміниться”,- повідомляє Антон Марчевський.

14642217_1004747089636682_8810742357174877556_n

Кто будет следующим президентом?

Від сьогоднішнього дня листя у Тернополі прибиратимуть спеціальним “пилососом”