19 листопада у Тернополі розпочнеться турнір з вільної боротьби імені Богдана Сцібайла

Поділитися

portret-b-stsibajla19-20 листопада у Тернополі в спортивному залі Тернопільського національного педагогічного університету проходитиме традиційний ХХІV-ий Міжнародний меморіал відомого тренера Богдана Степановича Сцібайла, з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2008 років народження. У змаганнх візьмуть участь найсильніші борці України, також команди з Польщі та Молдови.
Урочисте відкриття турніру відбудеться в суботу 19 листопада о 14:00, після чого розпочнуться попередні сутички змагань, які триватимуть до пізнього вечора. В неділю 20 листопада з 10 години пройдуть півфінільні та фінльні сутички, після чого відбудеться нагородження переможців та закриття змагань.
img_7606Організатори турніру: Тернопільський обласний осередок Асоціації спортивної боротьби України, Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «ДРУЖБА», Спортивний клуб ім. Богдана Сцібайла «ГалТер’S» спільно з Управлінням фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА та Тернопільським обласним відділенням НОК України за підтримки спонсорів змагань.
Вхід на змагання вільний.

Запрошуємо шанувальників вільної боротьби повболівати за тернопільських борців.

 

У Тернополі на міжнародний день студента будуть грати Mortal Kombat

Мер Тернополя Сергій Надал піде у відставку