Актори, а не керівництво тернопільського театру, стали крайніми за зйомки у фільмі “Волинь”

Поділитися


Вчора засідала так звана “облрадівська інквізиція” –  робоча група депутатів Тернопільської облради та працівників апарату, яка вивчає питання участі акторів у зйомках фільму “Волинь”. Комісія настільки має ідіотську не сформульовану мету, що більшість її членів не прийшли на засідання. Із 12 було тільки 4 депутатів, двоє з них “свободівці”. За місяць скандалів, жоден з політиків не проявив бажання поїхати до Польщі, щоб побачити картину і предметно проводити засідання, аналізувати і ділитися власними враженнями від картини.

Чи не вперше до засідання підготувався голова Олександр Башта. Мав що з бумажки прочитати )) Башта вже не не зривався на крик, істерику, підлабузництво та шантаж в одній гримучій суміші у театрі.

Усі читачі інтернет-газети “Про все”, які зареєстровані у Фейсбуці, мали змогу побачити онлайн-трансляцію засідання, яку подивилось понад 800 краян (до речі, глядацька зала театру вміщає 596 глядачів).

На жаль, у ході роботи групи не прозвучала вся правда. Керівництво театру, яке очікує свого призначення на сесії, заперечує той факт, що кастинг проводився на малій сцені театру. Могли ж визнати, що також винні, не розібрались до кінця. Але пани Репка і Жила не мали мужності публічно це визнати. Перший взагалі заперечив кастинг на малій сцені по його ініціативі, а другий не прийшов на комісію. Певно, не можуть цього зробити через фінансову складову питання. Наразі “віддувались” найслабші в адміністративній ланці.

Крайніми зробили 4 акторів, які мали нещастя бути затвердженими на ролі у “Волині”. Про крики і лайку керівництва у театрі, маніпуляції на останніх зборах якщо хтось не підпише, мудрі слова Хім’яка “про бутафорську сокиру і Бачика”, залякування, що театр мали розгромити “комсомольці” Свободи” знає вже весь Тернопіль. Мудрим тернополянам вже шкода артистів, які потрапили під руку дурнуватим політикам, які мов стерв’ятники, намагаються підняти політичний рейтинг на такій складній темі…

Акторів театру розкололи через “фінансове питання”, яке не підтримала облрада, і 4 нещасних змусили покаятись і вибачитись. Звісно, вони не діти, мали читати, в чому беруть участь. Але на засіданні митці щиро розповіли, що їхні крихітні ролі, репліки у фільмі “Слава Україні!” і не знання польської мови, щоб ознайомитись докладно зі сценарієм, не викликали у них підозри.

Поки тривав скандал навколо фільму “Волинь”, ті ж актори встигли знятися в патріотичному фільмі про сучасну російсько-українську війну.

Найбільше у залі переживав в.о. директора Борис Репка, яким аж трусило протягом усього засідання.

Підсумком засідання стала рекомендація утворити комісію, яка буде рецензувати ролі акторів ще до зйомок…

depytaty-volyn-komisia-grypa
depytaty-volyn-komisia-grypa2

depytaty-volyn-komisia-grypa3

depytaty-volyn-komisia-grypa4
depytaty-volyn-komisia-grypa5
depytaty-volyn-komisia-grypa7
depytaty-volyn-komisia-grypa8
depytaty-volyn-komisia-grypa9


Підсумком цієї всієї історії можна поставити слова Фігаро у виконанні актора Сергія Бачика… Саме так “розслідували” тернопільські депутати “справу зйомок у Волині”

У тернопільському театрі відбудеться прем’єра музичної комедії-жарту “Як наші діди парубкували”

Як громадські активісти з поліцією наводять порядок на Тернопільщині