Ідеальна та непорочна родина прокурорів мешкає в Гаях Шевченківських

Поділитися

Про це можна дізнатися з  офіційного прес-релізу тернопільської облпрокуратури, в якому відмазали “прокурорів”.
У цьому можна переконатись, якщо прочитати писульку: “Комісія прокуратури Тернопільської області завершила службову перевірку за фактами, викладеними у публікації «Прокурорська сім’я … краде воду «Новій Тернопільській газеті» за 19 жовтня 2016 року та передрукованій рядом інтернет-видань.
У статті йдеться про конфлікт навколо водопостачання, який нібито мав місце у с.Гаї Шевченківські Тернопільського району. НІБИТО?
Наголошуємо, що відповідно до чинного законодавства, спори, пов’язані із сплатою членських та інших внесків, стягненням заборгованості, виключення із членів вуличного комітету та інші повинні вирішуватися сільською радою або у судовому порядку. ВОНИ ЦЕ СЕРЬЙОЗНО? І ЯКИЙ СУД СТАНЕ ПРОТИ ПРОКУРОРА?
Під час службової перевірки щодо працівника прокуратури Лілії Матієєк, члени вуличного комітету не надали жодних відомостей щодо її неетичної поведінки, а також заперечили наявність будь-яких погроз, образ з її боку щодо них та інших жителів села.
ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ПОІМЕННО НАДАТИ ПРІЗВИЩА ОПИТАНИХ ЛЮДЕЙ ПІДЛЕГЛИМ ХАПУГАМ ПИЯКА ЛУЦЕНКА.

За словами опитаних працівниками прокуратури членів вуличного комітету, зверхнє ставлення прокурора до них полягає у «відсутності бажання платити за воду сповна та з ними спілкуватись», що є абсолютно суб‘єктивним висновком.
ЗВИЧАЙНО, ПРОКУРОРИ ЗВИКЛИ ОТРИМУВАТИ ВСЕ НА ХАЛЯВУ: КВАРТИРИ, МАШИНИ…

Також мешканці села заперечили наведені у публікації слова про вчинення щодо них будь-яких дій негативного характеру із використанням службового становища прокурором.
Відтак, в діях старшого слідчого слідчого відділу прокуратури області Матієк Л.Г. порушень вимог Закону України «Про прокуратуру» та Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури не встановлено. Інформація, поширена щодо неї у ЗМІ не відповідає дійсності, наївно повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

Як насправді живуть слуги Божі у Тернополі?

Кто он – друг детства Путина?